Validen Muşlu kızlara jest: Sahada yeni ayakkabılarla!

Muş'ta oynanan Yıldız Kızlar Ana Lig müsabakalarında maçlara çıkacak ayakkabıları olmayan Muş Yağmur Spor futbolcularına Muş Valisi Avni Çakır sahip çıktı.

ALPARSLAN DİYARI- 6-0 galip geldikleri Iğdır maçında zor şartlara rağmen eski ve yıpranmış ayakkabılarla mücadele eden Yağmur Spor Yıldız Kız Futbol Takımı, maç sonrası büyük bir sürprizle karşılaştı.

 

Konunun Muş Vali Yardımcısı Cihat Babukan ve Vali Avni Çakır’a iletilmesiyle, ihtiyaç duyulan spor ayakkabıları temin edildi.

 

 

"SAYIN VALİMİZ BİZE DESTEK ÇIKTI, TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

 

Karşılaştıkları manzara karşısında duygusal anlar yaşayan Yağmur Spor genç kızlar takım futbolcuları, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve destek olan takım hocaları Haldun Bayrak’a, Muş Valisi Avni Çakır’a ve Vali Yardımcısı Cihat Babukan’a teşekkürlerini ilettiler.

 

Takım adına konuşan kaptan Yaren İnci, "Iğdır spor galibiyetimizi Muş Valimize, Muş Vali Yardımcımıza, takım teknik direktörümüz Haldun Bayrak hocamıza ve bizleri maçlarda yalnız bırakmayan Muşlulara armağan ediyoruz. İlk maçımızda sahada ayakkabı ihtiyacımız vardı. Zor anlar yaşadık. Maçtan sonra devlet büyüklerimiz konudan haberdar olup bize ihtiyaç duyduğumuz spor ayakkabıların teminini sağladılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

 


26.06.2024 13:34