UİGAD, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NÜ UNUTMADI

UİGAD, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NÜ UNUTMADI

Marmara bölgesinde faaliyetlerini yürüten Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve gazeteciler derneği UİGAD Genel Başkanı Cesim Yener, UİGAD Genel Başkanvekili Binnur Güvener ve Yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi Sultanbeyli Birleşik Esnaf Sanatkarlar Odası (SUBESO)’nı ziyaret etti.

 Ziyarette SUBESO Genel Sekreteri Sultan Çilek Nazlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmayan UİGAD Yönetimine teşekkür etti. Ziyarette UİGAD Derneği hakkında bilgiler veren UİGAD Genel Başkanı Cesim Yener, "Kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayatta önemli bir yeri vardır. Esnaf kadınlarımızla ilgili SUBESO'nun yapmış olduğu tüm çalışmaları destekliyoruz" dedi.

 “BAŞARILI, AYAKLARI YERE SAĞLAM BASAN KADINLAR SAĞLAM NESİLLER YETİŞTİRİR”

 UİGAD Genel Başkanı Cesim Yener, UİGAD Genel Başkanvekili Binnur Güvener ve Yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi SUBESO Genel Sekreteri Sultan Çilek Nazlı’yı, SUBESO Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Ziyaret sırasında SUBESO çalışmaları hakkında bilgiler veren Nazlı,"İlçemizdeki kadın esnaf ve sanatkarın başarılı olması, kalkınması ve toplumda önemli işlere imza atması gerektiğine inanıyorum. Başarılı, ayakları yere basan kadınlar sağlam nesiller yetiştirir. Bu noktada SUBESO olarak esnaf kadınlarımızın, çalışan tüm kadınlarımızın yanındayız ve yanında da olmaya devam edeceğiz dedi."

 "UİGAD OLARAK ELDE ETTİĞİ HAKLARI SAVUNUP İLERLEYECEĞİ ANLAYIŞI İLE TÜM KADINLARIN BU ANLAMLI GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ”

Ziyaret sırasında UİGAD Derneği hakkında bilgiler veren UİGAD Genel Başkanı Cesim Yener ve UİGAD Genel Başkanvekili Binnur Güvener, "UİGAD, olarak SUBESO'nun esnaf kadınlarımız ile ilgili yapmış olduğu tüm çalışmaları yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Kadının iş dünyasında daha etkin ve aktif olmasını temenni ediyoruz.  Kadın esnaf ve sanatkarın başarılı olması, kalkınması ve toplumda önemli işlere imza atması gerektiğine inanıyoruz. UİGAD olarak elde ettiği hakları savunup ilerleyeceği anlayışı ile tüm kadınların bu anlamlı gününü kutluyoruz" ifadelerini kullandılar.

 UİGAD Genel Başkanı Cesim Yener, UİGAD Genel Başkanvekili Binnur Güvener, SUBESO Genel Sekreteri Sultan Nazlı Çilek’e, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek takdiminde bulundular.

 


05.03.2021 14:49