Trabzon'a giden Muşlu hemşehrimizin ilk ziyaret durağı Vali Aziz Yıldırım oldu

2017 ve 2018 yılları arasında Muş Valiliği görevi yapn Aziz Yıldırım unutulmadı. Trabzon'a giden Muşlu hemşehrimizin ilk ziyaret durağı Vali Aziz Yıldırım oldu.

ALPARSLAN DİYARI- Muş da turizm işi yapan Necat Kül Trabzon Dostluk ve Kardeşlik Derneği Başkanı Ali Yiğiter ile birlikte Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.


Necat Kül gecmiş dönemde "İçişleri Bakanlığı  kardeş sehirler buluşması projesi kapsamında" Muş ile Trabzon başta olmak üzere Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi ile Karadeniz Bölgesi arasında kardeşlik projeleri ile birlikte gönül bağının kurulduğunu belirterek bu projelerin devam etmesi gerektiğini ifade etti.


Kardeşlik projelerinin mimari olan gazeteci yazar Ahmet Külekçi ile birlikte bu anlamlı projede yer alan herkese teşekkür eden Muş'un esnaflarindan Necat Kül Trabzon ile Muş arasında sportif kültürel turizm ve diğer alanlarda iş birliğinin  devamı noktasında Aziz valimiz üzerine düşen her şeyi yapacağını ifade etti şeklinde açıklama yaptı.


Trabzon Dostluk ve Kardeşlik Derneği Başkanı Ali Yiğiter de Muş insanın misafirper ve  hoşgörülü insanlar olduğunu belirterek en kısa zamanda dernek olarak Trabzon'dan Muş' a gezi düzenleyecekleri ni dile getirdi.

 

HABER MERKEZİ

 

 


20.09.2023 15:35