THY yurt içi uçuşlarda indirimli bilet kampanyasını duyan havaalanına koşuyor!

Türk Hava Yolları (THY), 1 Mart ile 4 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceği yurt içi uçuşlarda cazip fiyatlar sunan bir indirimli bilet kampanyasını duyurdu.

ALPARSLAN DİYARI-Türk Hava Yolları'nın düzenlediği kampanya kapsamında, İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı; yurt içi, tek yönlü, direkt ve ekonomi sınıflı uçuşlarda geçerli olan indirimli biletler, bugün ve yarın alınabilecek.

 

Ancak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan Havalimanı uçuşları bu kampanya dışında tutulacak. Ayrıca, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda THY'nin kod paylaşımlı seferleri ile AnadoluJet uçuşları da bu indirimli bilet kampanyasından faydalanamayacak.

 

Ajanslarda yer alan habere göre THY, kampanya kapsamında farklı paketler sunuyor. "EcoFly" paketinde bir bilet için 799 liralık ücret belirlenirken, "ExtraFly" paketinde İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara ve Nevşehir uçuşları 1179 lira, "PrimeFly" paketinde ise 1249 lira olarak belirlendi. Diğer yurt içi uçuşlarda ise "ExtraFly" paketinde 1129, "PrimeFly" paketinde 1189 lira ücret uygulanacak.

 

Toplamda 48 bin koltuğu kapsayan bu özel kampanya ile THY, seyahat etmek isteyen yolculara uygun fiyat avantajları sunmayı hedefliyor. Kampanya detaylarına ve bilet satın alma şartlarına THY'nin resmi internet sitesinden ulaşılabilecek.

 

 

"HABER MERKEZİ"

 


16.02.2024 11:03