Terörle Mücadele Vazife Kahramanlarından Muş Valisi Çakır'a ziyaret

Terörle Mücadele Vazife Kahramanları, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muş Şube Başkanı Gökmen Taylan, dernek yönetimi ve gazilerle birlikte Muş Valisi Avni Çakır'ı makamında ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Ziyaret sırasında dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Taylan, devletin bütünlüğüne olan inançlarını vurguladı.

 

Dernek Başkanı Gökmen Taylan, Vali Avni Çakır'a kendilerini ağırladıkları ve gösterdikleri nezaket için teşekkür ederek şunları söyledi: "Sayın Valimizi yönetim kurulumuz ve gazilerimizle birlikte ziyaret ettik. Bizi sıcak bir şekilde karşıladığı için minnettarız. Devletimizin bölünmez bütünlüğüne olan inancımızla, ulus olarak büyük bir devlete ve onun değerli yöneticilerine sahip olduğumuzun bilincindeyiz. Bu doğrultuda, bize hangi görev verilirse verilsin, onurla, şerefle ve gönülden yerine getirmeye hazırız."

 

 

Vali Avni Çakır, şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek, vatan için fedakarlık yapan kahramanların ve ailelerinin her zaman yanında olduklarını ifade etti. Görüşme esnasında derneğin yürüttüğü çalışmalar hakkında detaylı bilgi alındı ve gelecekteki projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşirken, karşılıklı destek ve dayanışma mesajları verildi. Vali Çakır, dernek üyelerine ve gazilere göstermiş oldukları fedakarlık ve bağlılık için teşekkür ederek, her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

 

 

HABER MERKEZİ

FOTO: VALİLİK(X)


17.09.2024 11:34