TCDD Muş dahil 24 ilde 109 işçi alımı yapacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, çeşitli şehirlerde istihdam edilmek üzere toplam 109 işçi alımı gerçekleştirecek.

ALPARSLAN DİYARI- Bu kapsamda Muş da dahil olmak üzere İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Hatay, Konya, Kütahya, Isparta ve Afyonkarahisar illerinde görevlendirilecek olan personel için 84 tren teşkil ve 25 istasyon operasyon işçisi alımı yapılacak.

 

Alımlarla ilgili ilan Resmi Gazete’de yayımlandı ve başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adayların KPSS şartını karşılamaları ve başvurularını 6 Eylül'e kadar tamamlamaları gerekiyor.

 

Başvuru yapan ve İŞKUR tarafından bildirilen nihai listede yer alan adayların, TCDD’nin belirttiği tarihlerde evraklarını TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’na teslim etmeleri gerekecek. Adayların 31 yaşından gün almamış olması şartı aranıyor.

 

Detaylar ve başvuru koşulları TCDD’nin resmi internet sitesinde ilan edilecek. Başvuru yapacak adayların dikkat etmeleri gereken diğer bilgilere de aynı siteden ulaşılabilir.

 

ANADOLU AJANSI


02.09.2024 09:30