Taksici esnafından Malazgirt Zaferi için tam destek: Yoğun mesaiye hazırız

Malazgirt Şoförler Odası Başkanı Metin Kılıç, 26 Ağustos Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü etkinlikleri öncesinde ilçedeki taksici esnafını ziyaret ederek, yoğun mesai harcayacak olan taksici esnafına moral desteği verdi.

ALPARSLAN DİYARI- Başkan Kılıç, esnafla tek tek sohbet ederek onların sorunlarını dinledi ve etkinliklerdeki önemlerini vurguladı.

 

 

Ziyaret esnasında Başkan Kılıç, "Taksici esnafımız, ilçemizin bel kemiğidir. Sizler, her gün halkımızı taşıyan, onların güvenliği ve rahatlığı için emek veren insanlarsınız. 26 Ağustos’ta, zaferimizin coşkusunu hep birlikte yaşamak için hepinizin katılımı çok önemli. Bu büyük günde, hem ilçemizi ziyaret eden misafirlerimize yardımcı olmanızı hem de etkinliklere katılarak bu coşkuyu hep birlikte paylaşmamızı diliyorum," dedi.

 

 

Başkan Kılıç ayrıca, şoför esnafının etkinlik süresince karşılaşabilecekleri zorlukları aşmaları için gerekli tüm desteklerin sağlanacağını belirtti. Taksici esnafı da bu ziyaret ve davet için Başkan Kılıç’a teşekkür ederek, Malazgirt Zaferi’nin coşkusunu yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

 

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN


24.08.2024 07:41