Siyasilerden Muş Gazeteciler Birliği’ne ziyaret!

AK Parti ve CHP heyetleri Muş Gazeteciler Birliği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu…

ALPARSLAN DİYARI- Muş’ta medya çalışanlarını bir araya getirmeyi amaçlayan ve kurulduğu ilk günden bu yana ses getiren Muş Gazeteciler Birliği’ne (MGB) hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Son olarak birliğe yine önemli ziyaretler yapıldı. 

 

AK PARTİ’DEN ZİYARET

 

AK Parti Muş İl Başkanı Melik Emre, Muş’ta saygın gazeteci ve kalemleri bir arada tutan ve ilçeleri de kapsayan Muş Gazeteciler Birliği Başkanı ve üyelerini yönetim yerinde ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Emre, gazetecilerin misyon ve vizyonuna değinerek, ilin gelişiminde habercilerin önemine işaret etti. Başkan Tuncay Çanga da ziyaretleri için Başkan Emre’ye teşekkür etti.

 

 

Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. 

 

CHP HEYETİNDEN ZİYARET

 

CHP Kadın Kolları Başkanı Zehra Erdenci ve CHP Kadın Kolları Eski Başkanı Gülbeyaz Bingöl, MGM Başkanı Tuncay Çanga ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. CHP Muş İl Başkanlığı emekçilerinden Cemal Koçhan ve Edip Akman da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Alparslandiyari.com’un da içinde olduğu anlamlı oluşumu tebrik eden heyet, gazetecilik çalışmalarında habercilere başarılar diledi. Başkan Çanga birliklerini ziyaret eden politikacılara teşekkür ederek, gazetecilerin politikacılara, yaptıkları haber çalışmalarıyla yol gösterici olduklarını anımsattı. Başkan Çanga, özellikle yerel yönetim ve yerel medya arasındaki bağların geliştirilmesi için de mesleki kuruluşlarının önemine vurgu yaptı.

 

Haber: Sevda Balkaya


12.10.2024 00:18