Sel felaketi Malazgirt'te genç bir kızın evlilik hayallerini bitirdi! Malazgirt halkı yasa boğuldu

Malazgirt'te meydana gelen sel felaketi, 22 yaşındaki Nazar Karataş isimli genç kızın hayatını trajik bir şekilde sonlandırdı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Köyün üst tarafındaki tepede annesiyle birlikte ot toplarken aniden bastıran yağmur, genç kızı sele kaparak hayallerini yarım bıraktı.

 

ACI OLAYIN DETAYLARI

 

Edinilen bilgilere göre, genç kız ve annesi ot toplamak için köyün üst tarafında bulunan tepeye çıkmıştı. Aniden bastıran yağmur kısa sürede sele dönüştü ve genç kızı sürükledi. Yaklaşık 600 metre yukarıdan köyün aşağısına kadar sürüklenen genç kız, köylüler tarafından kısa sürede bulundu. Ancak köylüler genç kızı bulduklarında, 22 yaşındaki Hazar Karataş’ın hayatını kaybettiği belirtildi.

 

 

KÖY HALKININ BÜYÜK ÜZÜNTÜSÜ

 

Sel felaketi nedeniyle evlilik hayalleri yarım kalan genç kızın ölümü, Malazgirt halkını derin bir üzüntüye boğdu. Genç kızın acı kaybı, tüm köyde büyük bir yas ve gözyaşı dökülmesine neden oldu. Köy halkı, genç kızın ani ve trajik ölümü karşısında büyük bir şok ve üzüntü yaşadı.

 

 

YAĞIŞLAR VE SEL FELAKETİ

 

Olay, Malazgirt'te etkili olan ani ve şiddetli yağışların bir kez daha tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini gösterdi. Yetkililer, vatandaşları bu tür doğal afetlere karşı dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları konusunda uyardı.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 


08.07.2024 07:24