Sarı Maraton liderinden Muşspor taraftarlarına çağrı

Ligin ilk haftasında Kahramanmaraş sporu 1-0 yenerek lige 3 puanla giren Muş sporda ikinci hafta Silifke beraberliği taraftarlar arasında gelecek maçlar adına takım umut verdi.

ALPARSLAN DİYARI- Lig öncesi hazırlık dönemlerinde istenilen düzeyde bir hazırlık süreci geçirmeyen Muş sporda yeni transferler ve takıma uyum konusu kısa sürede atlatıldı.

 

 İlk maçını kendi seyircisi önünde oynayan Muş sporda ilk iki haftanın 4 puanla kapanışı Belediye Kütahya spor  maçı öncesi Muşlu sporverleri kenetlemeye yetti.

 

Takımın içeride dışarıda bir çok maçını izleyen ve deplasmanlarda her zaman 12. Adam olarak yerini alan Muş sporlu taraftar gruplarından Sarı Maraton taraftar grubu lideri Bahattin Bingöl Muşlu sporseverlere Belediye Kütahya spor maçı öncesi destek çağrısı yaptı. Hafta sonu Pazar günü Muş şehir stadyumunda Belediye Kütahya spor ile karşı karşıya gelecek olan Muş sporda mutlak galibiyet parolası ile maça hazırlanırken Sarı Maraton grup lideri Bahattin Bingöl,  tüm taraftarlarımızı Belediye Kütahya spor maçına bekliyoruz. Bilet konusuna gelince takıma destek mahiyetinde herkesin üzerine düşeni yerine getirmesi lazım”dedi.

 

 

 

HABER TUNCAY ÇANGA

 


17.09.2024 13:38