Şanlıurfa’dan Kocaeli’ye uzanan çifte cinayette kan donduran detaylar belli oldu

Boşanma aşamasındaki hemşire eşini ve kayınbabasını öldüren sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanığın maktulle 38 gün evli kaldığı, Şanlıurfa'dan Kocaeli'ye gelen eşini takip ettiği ve 6 gün boyunca evlerini otelden gözetlediği öğrenildi.

ALPARSLAN DİYARI-Edinilen bilgiye göre Kan donduran olay, 2022 yılında Kocaeli'nin Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi Beyza S. (23) ile boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Ömer S. (31), Şanlıurfa'dan kaçan ve Kocaeli'ye yerleşen eşini takip etti. Eşinin ve kayınpederi Şahin Kılıç'ın aracıyla evinin otoparkına geldiğini gören sanık Ömer S., önce kayınbabasına ardından eşine defalarca kez ateş etti.


Beyza S.'nin ve babasının hayatını kaybederken gözaltına alınan cani koca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dün, ilk kez hakim karşısına getirilen Ömer S.'nin kan donduran cinayeti soğukkanlı bir şekilde anlatması dikkat çekti.

 


2 TABANCA BİRDEN TAŞIMIŞ!


Mahkeme başkanının, "İntihar etmek için bir silah ve bir mermer yeter. Sen niye 2 silah taşıdın?" sorusuna ise sanık "Tabancalar tutukluluk yaptığından dolayı 2 tane aldım. Tabancaların birinde 13-14, diğerinde 8-9 mermi vardı. Silahları Şanlıurfa'dan tanımadığım bir şahıstan aldım. Beyza kaçarken 3-4 el ateş ettim. Şahin Kılıç'a da 3-4 el ateş ettim. Olay otoparkta oldu" şeklinde cevap verdi.

 

 

SÖYLEDİKLERİ YALAN


Hem eşini hem evladını kaybeden Ayşegül Kılıç ise Ömer S.'nin ifadelerinin yalan olduğunu söyledi. "Kızımı ve eşimi öldürmesine sebep olan katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Sanığın söylediği şeylerin yüzde 80'i yalan. Evlilikleri 38 gün değil 50 gün sürdü.

 

Olay günü evin penceresinden baktığım esnada eşimin ve kızımın geldiğini gördüm. Eşim aracıyla otoparka girdikten 5 saniye sonra silah sesi geldi. O esnada oradan geçen polis otosunu balkondan bağırarak çağırdım ve otoparka yönlendirdim. Sanığın dediği gibi aralarında konuşma geçmiş olsaydı arabanın otoparka girdikten 5 saniye sonra silah sesi gelmezdi. Zaten bir gün önce Ömer bana mesaj atarak beni öldürmek istediğini söylemişti. Sanık kızıma ardı ardına 5 el ateş etti" diye konuştu.

 

 

SAATLERCE KAPININ ÖNÜNDE BEKLEMİŞ


Olaya tanık olduğu kadarını anlatan esnaf Mete Y., "Karşı binanın kapısının önünde tanımadığım birinin beklediğini gördüm. Sanığın kafasında kapüşon olduğu için ilk önce polis olduğunu sandım. Bir saatten fazla binanın önünde bekleyince yanına gidip neden beklediğini sordum. Bana ev bakacağını, emlakçı beklediğini söyledi" dedi. Beyza'nın hemşire arkadaşı Gamze A., "Beyza'nın herhangi bir erkekle duygusal bir ilişkisi yoktu. Bu durumlara çok dikkat ederdi. 'Ne kadar ayrı olsak da eşimle nikahım var' derdi" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi
 


16.09.2023 15:58