QNB Finansbank 40 bin TL verecek!

Para ihtiyacı olan vatandaşlar için sürekli güncel kampanyalar yapan QNB Finansbank, hemen ödemeli yeni bir kredi paketi açıkladı.

ALPARSLAN DİYARI- QNB Finansbank ihtiyaç kredisi almak isteyenlere 40 bin TL'ye kadar ödeme yapacağını duyurdu. QNB Finansbank üzerinden verilecek olan bu kredi kampanyasının detaylarını resmi internet sitesinden de açıkladı.

 

Son yapılan merkez bankası faiz arttırımı sonrasında para ihtiyacı olan vatandaşlar, düşük faizle kredi veren bankalar üzerinden nakit kredi kullanmak istemektedir. QNB Finansbank bazı şartlar uygun olan kişilere düşük faizli nakit kredi imkanı sağlayacağını açıkladı. QNB Finansbank düşük faizli kredi kampanyasına katılmak için başvurunuzu kolay bir şekilde yapabileceksiniz.

 


QNB FİNANSBANK KREDİ KAMPANYASI

 

QNB Finansbank kredi kampanyasına katılmak isteyenler 36 ay vadeye kadaar işlem yapabileceklerdir. TC kimlik numaranızı 5030 numarasına mesaj atarak hemen bu bankadan ne kadar onay aldığınızı görebilirsiniz.


QNB Finansbank 40 bin TL kredi için 2.99 faiz oranları ile işlem yapacak. Bu şekilde diğer bankalara nazaran daha düşük faizlerle işlem yapmış olacaksınız. Aylık taksit tutarlarını alacağınız kredi tutarına göre bankanın resmi internet sitesinden öğrenebilirsiniz.


Acil para ihtiyacı olan kişilere bu destek ödemesi hemen verilmektedir. 40 bin TL kredi başvurusu ayrıca bankanın mobil uygulaması üzerinden de yapılabilmektedir. 40 bin TL kredi almak için şartlara uygun olan kişiler QNB Mobil uygulamasından kredi alınacaktır.

 

Haber Merkezi


04.09.2023 16:27