Otomobil kamyon ile çarpıştı: 1 ölü

Adana'da Kozan-Kadirli yolu üzerinde Peugeot otomobil, arkadan çarptığı Mercedes kamyonla kaza yaptı. Otomobil sürücüsü kaza yerinde yaşamını yitirdi.

 

ALPARSLAN DİYARI- Adana'da, Kozan-Kadirli yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, bir Peugeot marka otomobil, arkadan çarptığı Mercedes marka kamyonla çarpışarak tamamen hurdaya döndü. Kazada, otomobilin sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

 

 

Saat 23.50 sularında meydana gelen trafik kazası, büyük bir üzüntüyle sonuçlandı. Kadirli istikametinden Kozan istikametine doğru seyir halinde olan, Serkan Ağar'ın yönetimindeki 01 ADT 961 plakalı Peugeot marka otomobil, Abuzer Arıca'nın yönetimindeki 44 BE 448 plakalı Mercedes kamyonla arkadan çarpıştı.

 

 

 

Bu şiddetli çarpışma sonucunda otomobil tamamen hurdaya dönerken, ne yazık ki otomobilin sürücüsü Serkan Ağar kaza yerinde hayatını kaybetti.

 

 

 

Kaza sonrasında jandarma ekipleri olay yerinde inceleme başlattı. Kozan Cumhuriyet Savcılığı da kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kazada hayatını kaybeden Serkan Ağar'ın cenazesi ise Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu acı olay, hem yakınlarına hem de topluma derin bir üzüntü yaşattı.

 

 

"HABER MERKEZİ"

 


31.01.2024 10:33