Otomobil ile minibüs kafa kafaya çarpıştı: 10 Yaralı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bugün meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

 

ALPARSLAN DİYARI-Zara-Suşehri karayolu üzerinde, Geminbeli Geçidi'nde gerçekleşen kazada otomobil ve minibüs kafa kafaya çarpıştı. Olay, öğle saatlerinde, saat 12.00 sularında meydana geldi.

 

KAZA DETAYLARI

 

Kaza, Zara istikametinden Suşehri yönüne doğru seyir halinde olan Ö.D. yönetimindeki otomobilin, karşı yönden gelen F.Y. idaresindeki minibüsle çarpışması sonucu yaşandı. Kazanın şiddetiyle her iki aracın sürücüleri ve yolculardan toplam 10 kişi yaralandı.

 

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

 

Kaza yerine gelen ambulanslarla yaralılar, hızla Suşehri ve Zara Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan otomobil sürücüsü F.Y.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, diğer yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

KAZAYA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Yetkililer, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını duyurdu. Olayla ilgili gelişmeler ve yaralıların durumu takip ediliyor.

 

Sivas’ta yaşanan bu üzücü olay, trafik kazalarının ne kadar büyük bir tehdit oluşturduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmasının önemine vurgu yapıyor.

 

HABER MERKEZİ

 


20.10.2024 16:19