‘ORTAK AKIL’LA ROL-MODEL OLUYOR

​​​​​​​İstanbul’da yaşayan iş insanlarının öncülüğünde kurulan İMSİYAD, deprem dönemindeki anlamlı faaliyetlerin ardından yeni çalışmaların sinyalini verdi.

 

İstanbul Muşlu Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği (İMSİYAD) yönetim ve kurucular kurulu, iftar programında bir araya geldi. İMSİYAD ailesi Ramazan Bayramı, ülke gündemi, deprem bölgesi ve yeni dönemde yapılacak çalışmaları ele aldı.

 

İftar yemeğinin ardından konuşmasına başlayan İMSİYAD Başkanı Maşallah Kasak, göreve geldiği süreden bu yana önemli projelerinden bir kısmını hayata geçirdiklerini belirterek, hedeflenen projelerin sırayla gerçekleştiğini ifade etti. Amaçlarının Muş çatısı altında bir araya gelerek, özellikle ekonomiye can vermek için yola koyulduklarını kaydeden Kasak, Ramazan Bayramı’nın ardından daha aktif bir dernek olarak çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Özellikle deprem sürecinden ötürü bölgede yoğun bir ayni ve nakdi yardım çalışması yürüttüklerini kaydeden Başkan Kasak, hep birlikte ortak akılla fark oluşturan bir STK olmaya devam edeceklerini aktardı.

 

Ardından söz alan İMSİYAD Kurucu Başkanı Metin Haymana, İMSİYAD’ın yola çıkış hikayesini paylaştıktan sonra istişare kültürünün başarılı işler ortaya koymalarında önemli rol oynadığının altını çizdi. Hep birlikte başarılı işlere imza atacak bir ekibe sahip olduklarını dile getiren Başkan Haymana, birçok dernek ve vakfa da rol-model olduklarını belirtti. İMSİYAD’ın potansiyelinin önemine de vurgu yapan Haymana, tüm katılımcıların Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek sözlerini noktaladı.

 

Program, söz alan yöneticilerin önerilerinin masaya yatırılmasıyla devam etti.

 


19.04.2023 09:48