Öndeş:”İYİ Parti her il, ilçe ve belde'de seçim çalışmalarına hazır.”

Öndeş:”İYİ Parti her il, ilçe ve belde'de seçim çalışmalarına hazır.”

İYİ Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Muşlu İşadamı Hüseyin Öndeş Muş ve ilçelerinde bir dizi temaslarda bulundu.

İYİ Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Muşlu İşadamı Hüseyin Öndeş ilk ziyaretini Muş İYİ Parti İl binasında İYİ Parti        İl Başkanı İlhan Şerafettin ve Yönetim Kurulu üyeleriyle Türkiye’nin gündemi ve gündemden düşmeyen seçimler ile alakalı bilgilendirme toplantısı yaptı.

 Parti binasında yapılan değerlendirme toplantısında bir açıklama yapan İYİ Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Muşlu İşadamı Hüseyin Öndeş,” Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin de söz ettiği, “her an bir erken seçime hazır olmalıyız.” sözü ile bizlerde bu partiye gönül veriş partililer olarak her zaman bir erken secime hazırlıklı olmalıyız. O yüzden seçim startımızı bugünden yaptık. İlimizde yapmamız gereken çalışmalar hakkında sizler ile görüşmeye geldik. Ben Muşlu bir kardeşiniz olarak, hem siz değerli Muşlu hemşerilerim ve tüm İYİ Parti il ve ilçe teşkilat üyelerine her zaman yanlarında olduğumu ifade etmek isterim. " dedi.

“Şuan Gündemde Seçim Olmamasına Rağmen Sizleri Ziyaret Etmek Benim İçin Bir Onur”

 İYİ Partili Öndeş, son günlerde tüm Türkiye’de her sokakta ve her kahvede erken seçim yapılması ve yapılacağının dillendirildiğini belirterek, "Son günlerde halkımızın da gündeminde olan erken seçim çalışmalarına şimdiden başladık. Biz İYİ parti olarak seçim olsun olmasın her daim halkımızın yanındayız. Şuan gündemde erken seçim var. Fakat ne zaman olur onu bilememeyiz. Bizler İYİ Partililer olarak seçim olsun olmasın her daim halkımızın yayındayız. Bizim düşüncelerimize göre siyaset tecrübe ister, beceri ister, yöneticilik ister, adalet ister ve vicdanlı olmayı gerektirir. İyi Parti olarak bizler bu vasıfları taşıyan milletvekilleri arkadaşlar ile halkımızın huzura çıkacağız ." şeklinde konuştu.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Muşlu İşadamı Hüseyin Öndeş, İYİ Parti ilçe Teşkilatlarını ziyaretlerine Varto İYİ Parti İlçe Başkanı Erdal Erhan’ı ziyaret ederek başladı.

Varto ziyaretleri sonrasında Hasköy İYİ Parti ilçe teşkilat Başkanı ve üyelerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Hasköy ilçesi temasları sonrasında İYİ Parti Milletvekili Adayı Muşlu İşadamı Hüseyin Öndeş, Korkut ilçesinde İYİ Parti İlçe Teşkilat Başkanı ve üyelerini de ziyaret etti.

Daha sonra Bulanık İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Faruk Çebi’yi Bulanık Küçük Sanayi Sitesindeki dükkânında ziyaret etti.

Son olarak Malazgirt ilçesine gelerek Malazgirt İYİ Parti İlçe Başkanı Hikmet Taşdemirel ve Teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

“İYİ Parti Milletvekili Adayı Muşlu İşadamı Hüseyin Öndeş’ten Gençlere Forma Desteği”

İYİ Parti Milletvekili Adayı Muşlu İşadamı Hüseyin Öndeş, gençler bizim geleceğimizdir diyerek Hasköy, Varto ve Malazgirt’teki gençlere sahip çıkarak onlara forma hediye etti.

Gençler bizim geleceğimiz diyen İYİ Parti Milletvekili Adayı Muşlu İşadamı Hüseyin Öndeş,”Muşlu gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıklarından kurtarmak için elimizden gelen tüm gayretleri sarf etmeliyiz. Onlar bizim geleceğimiz. Bizde İYİ Parti olarak gençlerimizin yayındayız. Gençlerimizi yeşil sahalarda görmek istiyoruz. İlk etapta Hasköy, Varto ve Malazgirt ilçemizde forma hediye ettik. Daha sonraki günlerde diğer ilçelerimizde gençlerimize forma hediyelerimiz olacaktır. ”dedi.

 

 


17.06.2021 08:16