On binler Muş Alparslan Üniversitesiyle tanıştı!

Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yılı kutlamaları büyük bir coşkuyla tamamlandı. Programda ilgi gören stantların başın Alparslan Üniversitesi geldi…

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yılı kutlamaları, büyük bir coşkuyla devam etti.

 

Malazgirt Tarihi Milli Park alanında düzenlenen etkinlikler, çeşitli gösteriler ve aktivitelerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Kutlamalar kapsamında Üniversitemize ait çadır da birçok ziyaretçiyi ağırladı.

 

Gün boyunca devam eden etkinlikler, halk oyunları ekiplerinin sergilediği enerjik ve renkli halay gösterileriyle renklendi. Gösteriler, izleyenlere adeta bir görsel şölen sunarken, etkinliğin coşkusunu doruğa çıkardı.

 

Günün kapanışında ise Türk Hava Kuvvetleri'nin gösteri ekibi Solo Türk, izleyenlere unutulmaz bir hava gösterisi sundu. Solo Türk'ün nefes kesen manevraları ve akrobatik uçuşları, etkinliğe katılanlar tarafından büyük bir beğeniyle seyredilerek  alkışlarla karşılandı. Gösteri, kutlamaların görkemini artırarak etkinliğin unutulmaz anları arasına girdi.

 

Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yılı kutlamaları, 26 Ağustos Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla sona erdi. Programda en çok ilgi gören stantların başında gelen Alparslan Üniversitesi, on binlerce kişiye üniversiteyi tanıtma fırsatı yakaladı. Özellikle başka illerden gelen kişiler stantta bilgi alma forsatı yakaladı.

 

Haber: Veysel Eşin

Foto: MAUN

 


27.08.2024 02:09