Nevzat Kaya’dan Play-Off maçlarına giden Kadın Futbol takımına jest

TFF Kadınlar 3. Liginde mücadele eden ve 19 gurupta şampiyon olan Muş Yağmurspor, 2. Lig çeyrek final Play-Off maçlarına maddi sıkıntılarından dolayı gidemedikleri Nevşehir’e,  Muşspor Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeniköy Motors Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya’nın verdiği destek sayesinde gittiler.  

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 3'üncü Ligi maçları için Nevşehir’e gitmek için www.alparslandiyari.com haber sitemizde destek çağrısı yapan Muş Yağmur Spor Başkanı Haldun Bayrak’ı ve takımı yalnız bırakmayan Muşspor başkanı ve Yeniköy Motors Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya takımın tüm masraflarını karşıladı.

 

Dün İnternet sitemiz, www.alparslandiyari.com ‘a açıklama yaparak destek çağrısı yapan Muş Yağmur Spor takım başkanı Haldun Bayrak şu ifadelere yer vermişti:

 

“TFF Kadınlar 3'üncü Ligi 19 grupta şampiyon olan Muş Yağmur Spor Kadın Futbol Takımı, 14 Haziran'da başlayacak ve 2'nci Lig'e yükselecek takımın belirleneceği Play-Off maçlarına gidemiyor. Ulaşım, konaklama ve yiyecek masrafı 15-20 bin lira bulanamadığı için maça gidemeyecek olan sporcular büyük üzüntü yaşıyor. Kulüp Başkanı Haldun Bayrak, "Kızlarımızın erken yaşta evlendirilmesini önlemek amacıyla kurduğumuz takım grubunda şampiyon oldu ama maddi imkansızlıklar yüzünden Play-Off maçlarına gidemiyoruz. Hepimiz çok üzgünüz.  Nevşehir'e gidebilmek için gerekli kaynağı bulamadık. Ulaşım, konaklama, yiyecek masrafı için destek bekliyoruz. Genç kızlarımızın hayalleri ve hedefleri para engeline takıldı.”

 

Kulüp başkanı Haldun Bayrak’ın açıklamalarına sessiz kalmayan Nevzat Kaya haberimizden sonra kulüp başkanı ile irtibata geçerek gerek yardımda bulundu. Takım Nevzat Kaya’nın verdiği destekle Nevşehir’e gitti.

 

Muş ve Muşspor’a desteklerin yanı sıra Muş’ta sürekli ihtiyaç sahiplerinin de sürekli yardımına koşan Nevzat Kaya, Yağmur Spor’a deplasmanda en büyük desteklerinden birini verdi.


13.06.2023 15:43