Nefes kesen maç Bilicanspor’un 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Muş Amatör Ligi C Grubunda 3. Haftanın sonucu en çok merak edilen mücadelesinde Bulanık Bilicanspor, Muş İdmanYurduspor ile karşı karşıya geldi.

ALPARSLAN DİYARI-Bulanık Bilicanspor Takımı günün anlam ve önemine uygun sahaya “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun” pankartı ile çıktı.

 

Nefesleri kesen zorlu kapışmada ev sahibi Bilicanspor, uzatma dakikalarında Serkan Karabeyoğlu ile bulduğu gol ile 90. dakikayı 1-0’lık galibiyetle tamamladı.

 

Muş Amatör Ligi gurubunda şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Bulanık Bilicanspor takımı taraftarları büyük ilgi gösterdiler.


Bulanık İlçe Stadyumu’nda oynanan maçı Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, Ak Parti İlçe Başkanı  Mehmet Ali Saatçi ile kurum amirleri izlediler.


Maç sonunda Bulanık İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekil Oğuzhan Ocak, maç sonunda saha inerek galibiyet elde eden Bilicanspor Takımı ve yöneticilerini tebrik ederek beraber hatıra fotoğrafı çektiler.


Daha sonra soyunma odasına giderek Muş İdman Yurdu Futbolcularını ve yönetimini verdikleri mücadele için tebrik eden Ocak, her iki takımın oyunları ve yönetimi ile yemeğe geçtiler.

 

 

HABER MERKEZİ
 


30.10.2023 11:30