MUŞVAK heyetinden yerel yöneticilere anlamlı ziyaret

MUŞVAK heyetinin kentteki temasları sürüyor. Heyet; Muş Valisi Avni Çakır, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ve Muş Emniyet Müdürü Serkan Karaman'ı makamında ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Muş’a çıkarma yapan Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı (MUŞVAK) heyeti Valilik ve Belediye ziyaretini gerçekleştirdi. Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı Başkanı Ulvi Eroğlu ve beraberindeki vakıf üyeleri Vali Avni Çakır’a 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu. 

 

 

 

 

BAŞKAN ASYA TARİHİ BİNADA AĞIRLADI

 

Muş Valisi Avni Çakır, misafirlerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti. Heyet, daha sonra Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’yı makamında ziyaret etti. Başkan Asya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İstanbul’da faaliyet gösteren hemşehri sivil toplum kuruluşlarımızdan Muş Vakfı Başkanı Sayın Ulvi Eroğlu ve kıymetli yönetimini tarihi hizmet binamızda ağırlayarak hasret giderdik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.” diye konuştu.

 

 

 

 

Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Keskeç, Mehmet Şah Dursun, Mustafa Necati Işık, Yaser Keskeç, daha sonra Muş Emniyet Müdürü Serkan Karaman'ı makamında ziyaret etti.

 

 

 

SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLİYOR

 

Vakfın Muş ziyareti kamuoyunda ilgiyle karşılanırken, Muş’a dair sorunların yerinde görülmesi için önem arz ediyor. Ziyaretlerin ardından vakfın bir rapor ya da basın açıklamasıyla görüş ve önerilerini paylaşması bekleniyor.

 

Vakıf heyetinden Muş çıkarması

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

 

 

 


23.09.2023 10:49