Muşsporlulara büyük jest

Muşspor kulübü başkan yardımcısı, Feyzan Enerji A.Ş yönetim kurulu başkanı iş insanı Muşlu hemşehrimiz Turgut Fırat takımın Kahramanmaraş spor ile oynayacağı tüm maç biletlerine sponsor olarak Muşlu sporseverlere büyük jest yaptı.

ALPARSLAN DİYARI- TFF 3. Ligin 1. Haftasında 7 Eylül Cumartesi günü saat 15:30’da Muş şehir stadyumunda Kahramanmaraş spor ile karşılaşacak olan Muşsporda yüzler gülüyor.

 

Muşlu iş insanı kulüp başkan yardımcısı Feyzan Enerji A.Ş yönetim kurulu başkanı Turgut Fırat’ın jesti sayesinde hafta sonu maçı izlemeye gelen tüm sporseverler biletsiz şekilde stadyuma giriş yapacak. 7 bin kapasiteli Muş şehir stadyumunda hafta sonu Kahramanmaraş spor ile karşılaşacak olan il temsilcimiz olan Muşsporda hazırlık çalışmalarında son aşamaya gelindiği belirtilirken maça çok sayıda sporseverin katılması bekleniyor.

 

Haftanın en sevindirici haberi olarak Muş’ta yankı uyandıran Muşlu iş insanı Muş spor kulüp başkan yardımcısı Feyzan Enerji A.Ş yönetim kurulu başkanı Turgut Fırat, Muşlu hemşehrilerine selamlarını yollayarak, memleket hepimizin,  imkanlar dahilinde herkesin  Muş’a ve Muşspora destek olması gerekiyor dedi.

 

MUŞLU SPORSEVERLERE ARMAĞAN EDİYORUM

 

Açıklamalarında futbolun şehirler için ne denli bir öneme sahip olduğuna dikkat çekmek isteyen Fırat, “Şehrimizin markalaşmasına ciddi derecede katkı sunacağına inandığımız futbol takımımızın başarısı için bir Muş sevdalısı olarak elimden gelen  her türlü desteği sunacağımı belirtmek isterim .Memleketimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Sporun barışın ve kardeşliğin pekiştirici gücüne yürekten inanan birisi olarak tüm hemşerilerimi Muş sporumuzun bayrağı altında birlik olmaya davet ediyorum. Stadyumda takımını destekleyen genç kardeşimizden, forma alarak takımına destek sağlayan esnafımıza kadar bu takımın her Muşlunun desteğine ihtiyacı var Muşspor ortak paydamız ve mücadelemizinde ortak olması gerekmektedir .Kahramanmaraş spor ile oynayacağımız maç biletlerini ücretsiz olarak Muşlu sporseverlere Mjuşlu karddeşlerime armağan ediyorum. İnşallah katılım yüksek olur ve ilk maçımızda evimizde oynayacağımız müsabakayı bol gollü bir şekilde alırız ilk haftaya galibiyetle başlarız şeklinde konuştu.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA


03.09.2024 11:16