Muşspor yeni Teknik Direktörüyle namağlup seriyi sürdürmek istiyor!

Muşspor, 26 Ekim Cumartesi günü Hopaspor ile karşılaşmak üzere Arhavi İlçe Stadı'nda sahaya çıkacak. 3. Lig'in 8. hafta mücadelesi, saat 14.30'da başlayacak.

ALPARSLAN DİYARI- Sarı-siyahlılar, bu kritik maça yeni teknik direktörleri Fatih Çardak ile çıkıyor ve namağlup serilerini devam ettirme hedefinde

 

Sezon boyunca gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Muşspor, taraftarlarına heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Yeni tekniklerin yönetimde ilk kez sahaya çıkacak olan takım, hem takımının yeni oyun stratejilerini test etmek hem de namağlup unvanını

 

Rakip Hopaspor ise güçlü Muşspor'u kullanarak ev sahibi avantajını kullanarak galip gelmeyi hedefliyor. Arhavi İlçe Stadı'nda oynanacak bu önemli maç, futbolseverlerin nefes kesici bir mücadelesi izleniyor.

 

 

Muşspor taraftarları, yeni teknik direktörle birlikte takımın performansında nasıl bir değişimin arttığını merakla beklerken, takımın bu maçta da namağlup yolunda devam edip edemeyeceği büyük bir soru işareti. Sezonun en önemli virajlarından biri olarak görülen bu mücadelede, Muşspor'un serisini sürdürüp sürmeyeceği merakla bekleniyor.

 

HABER TUNCAY ÇANGA

FOTO: SOSYAL MEDYA(X)


25.10.2024 14:07