Muşspor Teknik Direktöründen taraftarlara özel çağrı: Cumartesi günü Kırşehir maçında sizleri bekliyoruz!

Muşspor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, hafta sonu oynanacak olan Kırşehirspor maçı öncesinde taraftarlara önemli bir çağrıda bulundu.

ALPARSLAN DİYARI- Yavuz İncedal, özellikle Cumartesi günü yapılacak karşılaşmada, tüm Muşlu futbolseverleri tribünlerde görmek istediğini belirtti.

 

"RAKİBİMİZİ İYİ GÖZLEMLEDİK, TEDBİRLERİMİZİ ALDIK"

 

İncedal, yaptığı açıklamada Kırşehirspor'u yakından takip ettiklerini ve gerekli analizleri yaparak tedbirlerini aldıklarını vurguladı. "Rakibimizin nasıl oynadığını iyi gözlemledik ve ona göre tedbirler aldık. Çocuklar son maçta iyi oynadılar, her biri sahada kendisinden bekleneni yerine getirdi," diyen İncedal, oyuncularına olan güvenini de dile getirdi.

 

 

"HAKEME RAĞMEN PUAN ALDIK"

 

Geçtiğimiz hafta oynanan zorlu Bursaspor maçına da değinen teknik direktör İncedal, hakemin haksız bir kırmızı kart kararıyla galibiyeti kaçırdıklarını belirtti. "Hakeme rağmen puan aldık, haksız bir kırmızı kartla galibiyeti kaçırdık. Ancak taraftarımızın desteği sayesinde maçın başından sonuna kadar mücadele ettik ve puanla ayrıldık," ifadelerini kullandı.

 

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR: "45 BİN KİŞİYLE YARIŞTIK!"

 

Bursaspor maçına gelerek destek veren tüm taraftarlara teşekkür eden İncedal, Muşspor taraftarının tribünlerdeki varlığının takımı için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu söyledi. "Maça gelen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, maçın başından sonuna kadar 45 bin kişilik Bursaspor tribünleriyle yarıştılar ve üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiler," dedi.

 

 

"KIRŞEHİRSPOR MAÇINA ODAKLANDIK"

 

Bursaspor gibi ligin en güçlü takımlarından puan almanın takımın gücünü bir kez daha kanıtladığını belirten İncedal, artık gözlerini Kırşehirspor maçına çevirdiklerini söyledi. "Bursa gibi ligin en iddialı takımından puan aldık, bu da bizim ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu gösterdi. Takımıma olan inancım tam, aynı kararlılıkla maçlarımızı oynayacağız," şeklinde konuştu.

 

CUMARTESİ GÜNÜ KIRŞEHİRSPOR MAÇINDA BULUŞALIM!

 

Son olarak tüm Muş halkına ve taraftarlara çağrıda bulunan Yavuz İncedal, Cumartesi günü oynanacak Kırşehirspor maçında tribünlerin dolmasını istedi. "Özellikle bu hafta Cumartesi günü oynayacağımız Kırşehirspor maçında tüm Muşlulardan özel isteğimdir, herkesi maça bekliyorum," diyerek Muşsporlu taraftarları desteğe davet etti.

 

Bursaspor maçında takımı yalnız bırakmayan Bursalı Muşlulara ve taraftarlara teşekkür eden İncedal, "Bursadaki tüm Muşlulara ve maça gelen tüm taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bizi en iyi şekilde ağırladılar ve desteklediler," diyerek sözlerini tamamladı.

 

HABER TUNCAY ÇANGA


30.09.2024 13:20