Muşspor Store'de forma fiyatları tepki çekti. Kaliteyi ucuza almak zor gibi görünüyor.

Muşspor taraftarları, yeni açılacak olan Muşspor Store'daki forma fiyatlarının beli olmasıyla büyük bir şaşkınlık yaşadı.

ALPARSLAN DİYARI-İstasyon Caddesi Dört Yol Kavşağı' Milletbahçesi girişinde açılacak mağazada, 1. sınıf orjinal NİKE marka formaların satışı 1.849 TL'den düşük kalitedeki forma fiyatlarının ise 549 TL olduğu belirtildi.

Sosyal medyada geniş yankı bulan bu fiyatlar, özellikle yerel halk arasında, orjinal forma fiyatlarına yönelik çok pahalı” seslerinde yoğunluk yaşanmasına neden oldu.

 

Muşspor orjinal forma fiyatların yüksek olması, Muş'un büyük bir kısmı tarafından eleştirilirken, birçok taraftarın bu bedelin karşılanamayacağını dile getirdi.

Muşspor taraftarları gruplar halinde, forma alarak takımlarına destek olmak istelerse bile kaliteli forma almak isteyenlerinde fiyatlardaki yükseklikten yana  yetersiz kaldığı belirtildi.

 

ÜÇ BÜYÜKLERİN FORMA FİYATLARIYLA KIYASLAMA

 

Muşspor formalarının fiyatı, Türkiye'nin önde gelen futbol kulüplerinin formalarıyla karşılaştırıldığında oldukça dikkat çekici. Üç büyük kulüp olarak bilinen Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın forma fiyatları ise böyle sıralandı.

 

Galatasaray: 1.499,99 TL

Fenerbahçe: 2.999,00 TL

Beşiktaş : 1.349,99 TL

MUŞ SPOR: 1.849 TL

DÜŞÜK MARKA MUŞ SPOR FORMASI : 549 TL

 

Bu karşılaştırma, Muşspor Store'daki fiyatların Türkiye genelindeki forma fiyatlarının çok üzerinde olduğunu gösteriyor. Taraftarlar, yerel bir takım formalarının üç büyüklerden Beşiktaş ve Galatasaray’ın formalarından daha pahalı hale getirilmesi, fiyatların yeniden gözden geçirilmesi istediler.

 

 

MUŞSPOR YÖNETİMİNİN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

AS BAŞKAN MURAT BOZYEL FİYATLARA AÇIKLIK GETİRDİ

 

Muşspor Store'un resmi olarak yönetimden fiyatlar konusunda kulüp Asbaşkanı Murat Bozyel konuya açıklık getirerek "Kaliteyi ucuza giymek zor gibi, kaliteli 1. Sınıf  NİKE marka formalarımız 1849 tl olarak satışa sunulmaktadır. Diğer takım formalarımızda kalite değeri diğerine göre düşük olup bu formalarımızın fiyatıda 549 TL dir. Her kesime her bütçeye  hitap eden forma fiyatlarımız belirttiğimiz gibidir dedi. 

 

HABER TUNCAY ÇANGA

 


11.10.2024 11:08