Muşspor, kritik maçı kazanmak istiyor!

TFF 3. Lig 4. Gurupta mücadele eden Muşspor, Ankara temsilcisi Çankaya FK’ye konuk olacak. Muşspor, kritik maçı kazanmak istiyor. 

ALPARSLAN DİYARI- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig 4. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Muşspor, ilk yarının son maçında Ankara deplasmanında olacak. Ankara temsilcisi Güneş Holding Çankaya FK karşılaşmasına da mutlak galibiyetle çıkacak olan sarı beyazlılar şampiyonluk mücadelesini sürdürecek.  

 

 

 

 

 

 

BAŞKAN KAYA’DAN MORAL ZİYARETİ 

 

 

Başkan Nevzat Kaya, Ankara İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanı ziyaret ederek futbolculara başarı dileklerini iletti. Ligin 14. Haftasında evinde konuk ettiği Sultanbeyli Belediyespor’u 6-0 gibi farklı bir skorla deviren Muşspor, konuk olacağı Ankara temsilcisi Çankaya FK’den de üç puanla dönmek istiyor. 

 

 

Sarı-Beyazlı temsilcimiz ligde 13 karşılaşmadan 7 galibiyet 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 24 puan toplayarak puan sıralamasında 2. sırada yer alıyor. Çıktı 13 karşılaşmada rakip kaleye 21 gol atan Sarı Beyazlılar kendi kalesinde ise 14 gole engel olmadı. Deplasmanda oynadığı 6 karşılaşmadan 2 galibiyet 2 beraberlik ve 2’de mağlubiyet alan Muşspor, toplamda 8 puanı hanesine yazdırmayı başardı. 

 

 

 

 

 

 

“ÇOK İYİ BİR TAKIMIZ, İKİNCİ YARI İNŞALLAH DAHA DA İYİ OLACAĞIZ” 

 

 

5. haftada takım başına geçen ve ligde 8 karşılaşmadan 5 galibiyet 2 beraberlik ve bir mağlubiyet alarak çok iyi bir performans sergileyen Teknik Direktör Ulaş Ulusan, Çankaya maçından 3 puan almak istediklerini belirterek şunları söyledi: 

 


“Geçtiğimiz hafta kendi evimizde çok önemli bir galibiyet aldık. İlk yarının son maçı olan Çankaya maçından da 3 puan alarak ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyoruz. Galip gelerek 27 puanla ilk yarıyı kapatabilirsek bana göre önemli bir puana ulaşmış olacağız. Taraftarımız bu takımı sürekli olarak desteklesinler. Çok iyi bir takımız, ikinci yarı inşallah daha da iyi olacağız.” 

 


OSMANLI STADINDA OYNANACAK MAÇ SAAT 14.00’DA BAŞLAYACAK

 

 

Çarşamba günü Osmanlı stadında oynanacak ve saat 14.00’da başlayacak müsabakayı Van bölgesinden C klasman hakemi Cihan Ölmez yönetecek. Ölmez’in yardımcılıklarını ise Diyarbakır bölgesinden C Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Polat ve Adıyaman bölgesinden C Klasman Yardımcı Hakemi Gökhan Salduz yapacak. Maçta Şanlıurfa bölgesinden Bölgesel Hakem Zülküf Ali Öncel ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

 

 

Türkiye’de en fazla taraftara sahip olan Muşspor. Ankara’da da yüzlerce taraftarın maça gitmesi bekleniyor. 

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 


19.12.2023 11:36