Muşspor kaptanı Efe Karaoğlu'ndan maç öncesi açıklama: Taraftarımızla birlikte başaracağız!

Muş Spor’un başarılı kaptanı Efe Karaoğlu, cezalı olduğu için tribünden destekleyeceği Kırşehir maçı öncesinde önemli değerlendirmelerde bulundu. 

ALPARSLAN DİYARI- Kaptan Efe Karaoğlu,  performanslarını analiz ederek takımın günden güne geliştiğini söyledi. "Her maçta daha organize ve güçlü bir performans sergiliyoruz. Özellikle savunma hattımızın uyumu dikkat çekiyor. Ancak bazı bireysel hatalarımız yüzünden daha iyi sonuçlar alamadık. Bu hataları tekrarlamamak için çalışıyoruz" dedi.

 

 

"KIRMIZI KARTLAR MAÇIN HEYECANI VE STRESİNDEN KAYNAKLANDI"

 


Kaptan Karaoğlu, takımdaki kırmızı kart sorununa da değinerek, bu durumun maçın heyecanı ve baskısından kaynaklandığını belirtti. "Futbolun doğasında bu tip hatalar var. Ancak disiplinli bir takımız ve bu hataların tekrar yaşanmaması için teknik ekibimizle birlikte çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

 

 


"12. ADAMIN DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

 


Efe Karaoğlu, taraftar desteğinin kendileri için ne kadar büyük bir motivasyon kaynağı olduğuna da dikkat çekti. "1984 Muş Spor taraftarı her zaman yanımızda oldu. Özellikle bu sezon, onların desteğini çok daha fazla hissediyoruz. Sahada her zaman 12. adamın varlığını bilmek, bizi daha güçlü kılıyor. Bu yüzden taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte her zorluğun üstesinden geleceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

SKOR TAHMNİNİ 2-0 

 

Kaptan Efe Karaoğlu, maç skoru 2-0 olur dedi.

 

 

SEVDA BALKAYA
 


05.10.2024 14:53