Muşspor'dan süper lig hedefi: Bize süper lig yakışır

Muş Spor Kulübü Başkanı Fatih Cengiz ve yönetim kurulu, bugün ilk kez basın mensuplarıyla bir araya gelerek yeni sezon hedeflerini paylaştı.

ALPARSLAN DİYARI-Kulüp yönetimi, transferler, teknik heyet ve sezon planlamalarına dair kapsamlı bilgiler verdi. Başkan Cengiz, Muş halkının beklentilerinin farkında olduklarını belirterek, Muş’a en yakışan ligin Türkiye Süper Ligi olduğunu vurguladı.

 

 

LİGE İYİ BAŞLAMAK HEDEFİMİZ

 

Futbolun içinden gelen ve daha önce Muş Demirspor, FC Muşspor ve 1984 Muşspor’da çeşitli görevlerde bulunan Fatih Cengiz, yeni sezon için hedeflerinin mutlak şampiyonluk olduğunu ifade etti. Transfer komitesi başkanı ve kulüp başkan yardımcısı Erdal Alkaş’ın girişimleriyle, nokta transferler yapıldığını belirten Cengiz, lige güçlü bir başlangıç yapacaklarını söyledi.

 

 

TÜM MUŞLULAR MAÇA DAVET EDİLDİ

 

Hafta sonu oynanacak ilk maç öncesi tüm Muş halkını stadyuma davet eden Cengiz, sezon boyunca profesyonel bir ekiple çalıştıklarını ve futbolcuların ücretlerinin zamanında ödendiğini vurguladı. Programda, yönetim kurulu üyeleri Murat Bozyel, Erdal Alkaş, Zal Rüstem Yamaç ve Halis Aytunç da yer aldı. Başkan Cengiz, Muşspor’un en büyük hedefinin sezon sonunda bir üst lige çıkmak olduğunu söyledi.

 

 

TAKIMIN DURUMU VE HEDEFLER

 

Muşspor yönetimi, şampiyonluk hedefini gerçekleştirmek için tüm olanakları seferber ettiklerini belirterek, taraftarların desteğinin de bu süreçte çok önemli olduğuna dikkat çekti.

 

HABER TUNCAY ÇANGA


06.09.2024 09:40