Muşspor’dan büyük hamle! İşte yeni teknik direktör

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Gurupta mücadele eden Muşspor, prensipte anlaşmaya vardığı tecrübeli teknik direktör Ercümend Hülakü Coşkundere ile sözleşme imzaladı.

ALPARSLAN DİYARI- Hafta sonu teknik direktör Kadir Kar ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Muşspor’da yeni hoca belli oldu. 

 

 


Türkiye Futbol Federasyonu (TTF), 3. Lig 4. Grup'ta şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Muşspor, tecrübeli teknik direktör Ercümend Hülakü Coşkundere ile sezon sonuna kadar anlaştı. Muşspor Kulübü Başkanı Nevzat Kaya, düzenlenen imza törenindeki konuşmasında Ercümend Hülakü Coşkundere’nin, Muş’a hayırlı olmasını diledi. 

 

 

 

Başkan Nevzat Kaya’nın katılımıyla Teknik Direktör Ercümend Hülakü Coşkundere için imza töreni düzenlendi. Başkan Nevzat Kaya’nın İstanbul’daki ofisinde gerçekleşen imza töreninin ardından bir açıklama yapan Başkan Kaya, camiaya birlik ve beraberlik çağrısında bulunurken Teknik Direktör Ercümend Hülakü Coşkundere ile birlikte Muşspor’un hak ettiği noktaya ulaşması için güveninin tam olduğunu belirtti.

 

 

“SEZON BAŞINDA KADROMUZU TRANSFERLER İLE GÜÇLENDİRDİK”

 

 

Sezon başında kadromuzu transferler ile güçlendirdik diyen Kaya şöyle konuştu: 

 

 

 

“Güçlü yönetimimiz ve finansal yapımız ile Muşsporumuzun her daim emrindeyiz. Göreve geldiğimiz ilk günün inancı ve isteği ile birlikte camiamızı hak ettiği noktaya taşımak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. İlk sezonumuzda kalıcı bir takım olmayı hedefledik ve siz değerli taraftarlarımızın desteği ile bunu başardık. Bu sezon zirve mücadelesi vermek istiyoruz. Sezon başında kadromuzu transferler ile güçlendirdik. Kolay bir süreç değil fakat bu süreci sizlerin desteği ile aşacağımıza olan inancımız tamdır. Bu doğrultuda tecrübeli Teknik Direktör Ercümend Hülakü Coşkundere ile sözleşme imzaladık. Futbolcu kardeşlerimize ve teknik ekibimize sahip çıkarak, daha yapıcı yorumlar ile hedefe konsantre olmamız gerekiyor. Camiamız ve taraftarlarımız ile kenetlenerek birlikte çıktığımız bu yolu birlikte sürdüreceğiz. Camiamıza ve Ercümend Hülakü Coşkundere hocamıza hayırlı olsun diyorum.”  

 

 

 

 

 ERCÜMEND HÜLAKÜ COŞKUNDERE KİMDİR?

 

 

Ercümend Hülakü Coşkundere, Samsun'un Çarşamba ilçesinde 10 Eylül 1963 yılında dünyaya geldi.

 

 


Eski bir futbolcu olan Coşkundere, kariyerine 1984 yılında Samsunspor'da başladı. Burada 7 sezon forma giyip iki kez 1. Lig şampiyonluğu yaşamıştır. Daha sonra Zonguldakspor, Kadıköyspor ve Ispartaspor'da oynayarak profesyonel kariyerini noktaladı.

 

 

 

Futbolculuğun ardından antrenörlüğe adım atan Ercümend Coşkundere, ilk olarak 1997'de Çarşambaspor'da antrenörlük yaptı. 2008-2009 sezonunda ise ilk kez teknik direktörlük görevini üstlenerek Samsunspor'u çalıştırdı. Ardından sırasıyla Çerkezköyspor, Malatyaspor, Fatih Karagümrük, Sakaryaspor, Ümraniyespor, Kırşehir Belediyespor, Düzcespor ve ve son olarak 1461 Trabzonspor’u çalıştırdı. Coşkundere’nin sezon sonuna kadar Muşspor ile anlaşma imzaladığı öğrenildi. 

 

 

“HABER: EMRULLAH ÖZBEY”

 

 


05.03.2024 11:27