Muşspor Başkanından dikkat çeken paylaşım: Çok özledik!

1984 Muş Spor Kulübü Başkanı Fatih Cengiz, Instagram hesabından yaptığı "Çok Özledik" başlıklı paylaşımla Muş Spor taraftarlarını heyecanlandırdı. 

ALPARSLAN DİYARI- Kulübün geçmiş başarılarını ve tutkulu taraftarlarını anımsatan video, kısa sürede büyük bir ilgi gördü ve Muş Spor sevdalılarının yüreklerine su serpti.

 

 

Sezon öncesi büyük bir özlem ve coşkuyla bir araya gelen Muş Spor camiası, bu paylaşım sayesinde takımına olan sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi. Taraftarlar, kulüp başkanı Fatih Cengiz'e, Muş Spor ruhunu diri tuttuğu için teşekkür ederken, yeni yönetime tam destek vereceklerini ifade ettiler.

 


DUYGUSAL PAYLAŞIM

 

 

 


Başkan Cengiz'in bu duygusal paylaşımı, Muş Spor'un yeni sezona güçlü bir başlangıç yapacağına dair umutları artırdı. Tüm hazırlık etaplarını başarıyla tamamlayan takım, yarın saat 17:00'de başlayacak olan sezon öncesi çalışmalarına odaklanacak. Eylül ayının ikinci haftasında başlayacak olan müsabakalar için hazırlıklarını sürdüren Muş Spor, taraftarlarına yeni zaferler yaşatmayı hedefliyor.

 

 

Muş Spor camiası, yeni sezon için büyük bir heyecanla geri sayıma başladı.

 

 

 

 


METİN BOZKURT

FOTO: MUŞSPOR SOSYAL MEDYA
 


24.08.2024 21:29