Muşspor Başkanı Kaya Trabzon basınında…

 

 

Nevzat Kaya’nın Muşspor’a geri dönüşü Trabzon’daki gazetelerin gündeminde.  Trabzonspor’un en çok sevilen isimlerinden biri olan Trabzonspor başkan Yardımcısı ve Muşspor Başkanı Nevzat Kaya, Muşspor başkanlığına geri dönmesi Muş’ta olduğu gibi Trabzon’da da büyük sevinç yarattı.

 

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya, bir süre önce Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig ekibi Muşspor başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Ancak Kaya, istifasının ardından şehirde büyük bir baskıyla karşılaşarak "geri dön" çağrılarına kayıtsız kalamadı.

 

 

Muş şehri, Kaya'nın istifası sonrasında onun için büyük bir sevgi ve destek gösterisi düzenledi. Şehirde hazırlanan pankartlarla, Nevzat Kaya'nın tekrar Muşspor başkanlığına dönmesi istendi. Görülen bu yoğun ilgi ve talepler karşısında, Kaya istifasını geri aldığını belirten bir açıklama yaptı:

 

İstifa kararı aldığım günden bugüne kadar olan sürede değerli Muş halkının destekleri, 7’den 70’e mesajları ve telefonları olmak üzere; Muş ilimizin değerli Valisi İlker Gündüzöz, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, Muş İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu, Muşlu İş İnsanı Fethi Cengiz ve adını sayamadığım birçok değerli iş insanları olmak üzere dostlarım, aile büyüklerim, büyük Muşspor’un cefakar taraftarları, futbolcu kardeşlerimiz, değerli hocalarımızın istek ve arzuları bizim için bir emir oldu. Muşlu kardeşlerime şu ifadeyi söylemek istiyorum; Biz daha yeni başladık! " ifadeleriyle geri döndüğünü açıkladı.

 

Nevzat Kaya'nın bu açıklamaları, Muş halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Bu gelişmelerin ardından Muşspor'un daha güçlü bir dönem geçirmesi ve başarılar elde etmesi için umutlar artmış durumda.

 

 


04.07.2023 12:21