Muşspor Başkanı Kaya'dan Malazgirt Belediyesine ziyaret

Muşspor Kulüp Başkanı Nevzat Kaya,  baba ocağı Malazgirt ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

ALPARSLAN DİYARI- Aslen Malazgirtli olan iş insanı ve Muşspor kulübü Başkanı Nevzat Kaya Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, İl Genel Meclis Başkanı Sait Yıldırım ve 1071 Malazgirtspor Kulübü Başkanı İsmail Türeli’yi ziyaret etti.

 

Malazgirt Belediyesi Başkanı Cengiz Altın’ın makam odasında gerçekleşen ziyarete, İl Genel Meclis Başkanı Sait Yıldırım ve 1071 Malazgirtspor Kulübü Başkanı İsmail Türeli hazır bulundu.

 

 

 

Belediye Başkanı Cengiz Altın ve 1071 Malazgirtspor Kulübü Başkanı İsmail Türeli ile yapılan toplantı sonrasında 2023-2024 yılı Muş Amatör Kümede mücadele eden 1071 Malazgirtspor Kulübüne destek veren Başkan Nevzat Kaya, yeni sezonda 1071 Malazgirtspor Kulübü'nden şampiyonluk beklediğini dile getirdi.

 

O SENE BU SENE Mİ?

 

2023-2024 yılı Muş Amatör Kümede mücadele edecek olan 1071 Malazgirtspor Kulübü tüm hazırlıklarını tamamladı. Beklenen maddi destekte Muşspor Başkanı Nevzat Kaya’dan geldi. 1071 Malazgirtspor yıllardır özlemini çektiği Bölgesel Amatör Ligine  (BAL) bu sene yükselmesi bekleniyor.

 

 

"TEŞEKKÜRLER NEVZAT KAYA"

 

1071 Malazgirtspor Kulübüne yaptığı desteklerden dolayı Belediye Başkanı Cengiz Altın ve 1071 Malazgirtspor Kulübü Başkanı İsmail Türeli Malazgirt halkı adına Başkan Nevzat Kaya’ya teşekkür etti.

 

CENGİZ ALIN'A FORMA HEDİYE ETTİ

 

Kaya, ziyareti esnasında Belediye Bakanı Cengiz Altın’a isminin yazılı olduğu Muşspor forması hediye etti.

 

Başkan Altın ise Kaya’ya Sultan Alparslan heykeli ve tablo hediye etti.

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

 

 

 

 

 


09.10.2023 17:17