Muşspor'a Trabzon'da dostluk sürprizi

Muşspor, 3. Lig 2. Grup'ta deplasmanda Sebat Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Bu önemli maç için Trabzon'a giden Muşspor, bordo-mavili ekibin tribünlerinde güzel bir sürprizle karşılaştı.

ALPARSLAN DİYARI- "Muşsspor, 3. Lig mücadelesi kapsamında Sebat Gençlikspor ile yapacağı maç için gittiği Trabzon'da güzel bir sürprizle karşılaştı. Trabzon ekibinin tribününde Muşspor'un Alparslanlar grubu pankartı asıldı. O anlar kulüp hesabından Selda Bağcan'ın dostum dostum parçasıyla paylaşıldı.

 


Sebat Gençlikspor'un tribününde Muşspor'un Alparslanlar grubu pankartı asıldı. Güzel paylaşım “Muş'un yiğitleri, Trabzon'da dostluk için" ifadeleriyle yorumlandı. Muşsporlu futbolcular, bu sürpriz karşısında büyük mutluluk yaşadı. Muşspor Kulübü, bu anları kulüp sosyal medya hesabından Selda Bağcan'ın "Dostum Dostum" parçasıyla paylaştı.

 


MUŞSPORLU FUTBOLCULARDAN TEŞEKKÜR

 

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Muşsporlu futbolcular, Trabzonspor taraftarına teşekkür etti. Muşsporlu bir futbolcu, "Trabzonspor taraftarına çok teşekkür ediyoruz. Bu sürpriz bizi çok mutlu etti. Trabzon'da dostluk kazandık" dedi.

 

Bir başka Muşsporlu futbolcu ise, "Trabzonspor taraftarının bu jesti, futbolun birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi" ifadelerini kullandı.

 

TRABZONSPOR TARAFTARINDAN ANLAMLI JEST 

 

Trabzonspor taraftarının bu jesti, futbolseverler tarafından da takdirle karşılandı.

Sosyal medyada birçok kişi, Trabzonspor taraftarının bu jestini "duygulandırıcı" ve "güzel" olarak yorumladı.

 

 

"HABER: VEYSEL EŞİN"


22.01.2024 16:10