Muşspor'a deneyimli teknik adam: Fatih Çardak!

Muş sporun yeni hocası Fatih Çardak oldu. Muşspor'un yeni teknik direktörü Fatih Çardak, kulübe önemli bir deneyim katacak.

ALPARSLAN DİYARI- 3. Lig’de mücadele eden Muşspor’da Yavuz İncedal'dan boşalan teknik direktörlük görevine Fatih Çardak getirildi. Birçok profesyonel takım çalıştıran Çardak'ın profesyonel futbol antrenörlük hayatı Aliağa Futbol A.Ş.-Kuşadasıspor-Çankaya Spor Kulübü-İzmir Çoruhlu Futbol Kulübü A.Ş.-Siltaş Yapı Pendikspor Futbol A.Ş.- Altay Profesyonel Takım Antrenörü- 1461 Trabzon Fk Profesyonel Takım Antrenörü-Boluspor Profesyonel Takım Antrenörü- Sincan Belediyesi Ankaraspor-Denizlispor Profesyonel Takim Antrenörü gibi takımlarda görev alarak geçti.

 

 

Daha önce birçok profesyonel takımda görev almış olan Çardak, 3. Lig'de mücadele eden Muşspor'a yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

 

 

Yavuz İncedal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Fatih Çardak, Muşspor'u daha üst seviyelere taşımak için çalışacak.

 

Çardak'ın geniş tecrübesi ve genç oyunculara olan ilgisi, heyecanla karşılanırken, takımın üst lige çıkması için ter dökmesi bekleniyor…

 

 

Haber: Sami Demir

 


24.10.2024 02:32