Muşspor'a 10 Milyon TL'lik dev yatırım: Yeni sezona yeni otobüs

Muşspor, kulübün efsane başkanı Fatih Cengiz liderliğinde dikkat çekici hamlelerine bir yenisini daha ekledi.

ALPARSLAN DİYARI- Başkan Fatih Cengiz, transfer sürecindeki büyük başarılarının ardından, takımın ihtiyaçlarına yönelik önemli bir adım daha attı ve 2024/2025 futbol sezonu için 10 milyon TL değerinde lüks bir otobüs satın aldı.

 

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak kullanılan takım otobüsü, bu sezon yerini 2022 model Travego marka bir otobüse bıraktı. Fatih Cengiz, Muşspor’un en iyi koşullarda mücadele edebilmesi için kulübün tüm imkanlarını seferber ettiklerini vurgulayarak, “Bu otobüs, sadece bir ulaşım aracı değil; takımımızın gücünü ve iddiasını simgeliyor,” dedi.

 

 

"HER DETAYI DÜŞÜNDÜK, EN İYİSİNİ ALDIK"

 

Başkan Cengiz, yeni sezonda yapılan 25 transferin ardından, takımın otobüs ihtiyacının da aynı titizlikle ele alındığını belirtti. Cengiz, “Tüm planlarımız Muşspor’un başarısı için. Sadece transferlerle değil, takımın lojistik ihtiyaçlarını da en iyi şekilde karşılamaya kararlıyız. Kendi şahsıma aldığım otobüsü, kulübümüzün hizmetinde kullanarak, Muşspor’a yeni sezonda daha güçlü bir başlangıç yaptırmayı hedefliyoruz,” şeklinde konuştu.

 

MUŞ HALKINA ÇAĞRI: SADECE ALKIŞ YETMEZ

 

Başkan Fatih Cengiz, Muşlu hemşehrilerine de seslenerek, sadece alkışlarla değil, maddi ve manevi desteklerle de takımlarına sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti. Cengiz, “Muşspor halkın takımıdır. Bu takımın başarısı için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bu yıl, geçen sezonun en iyileriyle birlikte daha güçlü bir kadroyla sahada olacağız. Yeni sezonun, takımımıza ve Muşlu spor severlere hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.

 

Muşspor, Fatih Cengiz’in liderliğinde sadece sahada değil, her alanda en iyisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yeni otobüs yatırımı, bu hedefe ulaşmada atılan önemli adımlardan biri olarak kulüp tarihine geçecek.

 

HABER SEVDA BALKAYA


10.08.2024 15:47