Muşlular Başakşehir'de bayram şenliği yaptı: Helise lezzetiyle buluştular

Başakşehir Muş Derneği’nde geleneksel bayramlaşma programı yapıldı. Ramazan Bayramı dolayısıyla sabah namazının ardından dernek merkezinde yöresel yemek olan Helise ikramı yapıldı.

ALPARSLAN DİYARI- Başakşehir Muş Derneği, Ramazan Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Sabah namazının ardından dernek merkezinde düzenlenen geleneksel bayramlaşma programına yüzlerce hemşeri ve komşu dernek katıldı. Programda yöresel lezzet Helise ikram edildi.

 

 

Dernek Başkanı Muhammet Altun, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı ve şunları söyledi:

 

"Derneğimizin kapısı tüm hemşerilerimize açık. Bu bayramda da bir araya gelerek hemşehrilik bağlarımızı güçlendirdik. Helise ikramımızla da yöresel lezzetlerimizi paylaşmanın mutluluğunu yaşadık."

 

 

Katılımcılar, dernek tarafından organize edilen programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

Yüzlerce hemşeri ve komşu derneğin anlamlı programında bir araya gelerek toplu bayramlaşma törenine katıldı. Başakşehir Muş Derneği Başkanı Muhammet Altun, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, derneğin kapısının tüm hemşerilerine açık olduğunu herkesin ev sahibi olduğunu belirtti.

 

 

 

"HABER: VEYSEL EŞİN"

 


11.04.2024 14:51