Muşlu Özmen ailesinden görkemli düğün

İş insanı ve siyasetçi kimliğiyle tanınan MİGDER Başkanı, 28. Dönem MHP Muş Milletvekili Adayı Levent Özmen'in oğlu Baran Özmen, hayatını Emine Özmen ile birleştirerek unutulmaz bir düğünle dünya evine girdi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş’un saygın ailelerinden olan Özmen ve Sevimli ailelerinin evlatları, muhteşem bir aşiret düğünüyle adeta göz kamaştırdı.

 

Muş'un en prestijli mekanlarından Golden Park Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün törenine, iş ve siyaset dünyasından birçok davetli katıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen düğün, bu sezonun en dikkat çeken organizasyonlarından biri oldu. Özmen ve Sevimli ailelerinin akrabalık bağlarını pekiştiren bu büyük tören, katılımcılarda unutulmaz anılar bıraktı.

 

 

Düğünde çiftin mutluluğuna ortak olan davetliler, organizasyonun kalitesini öne çıkarırken, Golden Park Düğün Salonu’nun kalabalık düğünlerdeki profesyonelliği de bir kez daha gözler önüne serildi. Düğün, hem görkemi hem de düzeniyle Muş'ta bu sezonun zirve noktalarından biri olarak hafızalara kazındı.

 

 

Düğün sonrası duygularını paylaşan Levent Özmen, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ederek, "En güzel yatırım insana yapılan yatırımdır. Düğünümüze teşrif eden herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

 

 

HABER SAMİ DEMİR


14.10.2024 10:06