Muşlu öğrencilerden polislere teşekkür mektubu: Keyifli vakit geçirdik!

Muş İl Emniyet Müdürlüğü, tarafından yürütülen ‘İyi Seyirler Projesi’ ile öğrencilere sinema etkinliği düzenleniyor. Sinema etkinliğine katılan öğrenciler, polislere teşekkür mektubu gönderdi. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polis memurları, kentteki okullarda eğitim öğretim gören öğrencilere "İyi Seyirler Projesi" kapsamında sinema etkinliği düzenliyor. Her hafta değişik okullardan yüzlerce çocuğu sinema ile buluşturan Muş Emniyet Müdürlüğü, öğrencilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Sinema etkinliğine katılan ve keyifli vakit geçiren çocuklar zaman zaman da polis ekiplerine mektup yazarak teşekkür ediyor. 

 

 

 

 

Muş İl Emniyet Müdürlüğü, tarafından yürütülen ‘İyi Seyirler Projesi’ ile sinema etkinliğine giden öğrenciler, yazdıkları mektuplarla emniyet ekiplerine moral verip mutlu olduklarını dile getiriyor. 

 

 

 

 

İşte öğrencilerin yazdığı mektup ve şiirler: 

 

 

Kadir Bakır: Merhaba, polis abiler ve ablalar. Benim adım kadir. Perşembe günü kendimi çok iyi hissediyordum. Çünkü sinemaya gittik. Sinemanın önünde bizim fotoğrafımızı çektiler. Polis abiler ve ablalara çok teşekkür ederiz. Öğretmenimin katkısı da var. Sinema çok büyüktü, filminizi çok beğendik. Sizi kalplerimize sakladık. Bizi sinemaya getirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Siz kurtarıcı bir ekipsiniz. Siz bu dünyaya çocukları mutlu etmek için geldiniz. Ülkemizi ve vatanımızı koruyan bir ekipsiniz. Allah işinizi rast getirsin. Sizin için ve vatanımız için çalışacağız. Çilek öğretmenim ve arkadaşlarım sizi asla unutmayacaklar. Bizde sizin gibi yiğitler olacağız. 

 

 

 

 

 

 

Nursema Arıkan: Merhaba, polis abiler ve ablalar. Ben Nursema, aslında ben polislerden korkardım ama artık sizlere çok güveniyorum. Sizlerle beraber çok güzel bir gün geçirdik. Bu güzel gün için ne kadar teşekkür etsem yetmez. Çok güzel bir film seçmişsiniz gerçekten. Film sizi anlatıyordu çünkü sizde kurtarıcı bir ekipsiniz. 

 

 

 

 

 

Prenses ablalarım, yakışıklı abilerim
O kadar güzel bir gün yaşattınız ki bize anlatamam.
Laikiyle yapıyorsunuz tüm işinizi.
İyiye dost, düşmana korkusunuz.
Sizin için dua ediyorum ayağınıza taş gözünüze yaş değmesin.

 

 

 

 

 

Sizi çok seviyorum. Allah hep yardımcınız olsun. Mustafa Kemal Atatürk gibi siz de bizim bir kahramanımızsınız. 

 

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

 

 

 


09.01.2024 09:20