Muşlu kızlar dikkat! Milli Takım'ın kapısı buradan açılıyor

Muş'ta kız futbolcuların spora kanalize edilmeleri bakımından Yağmur Spor kulübü tarafından başlatılan yeni dönem yaz kayıtları devam ediyor. 

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş'ta tüm kategorilerde müsabakalarda yer almak üzere küçük ve büyük yaştaki kızların kulüplerine kayıt yaptırarak Yağmur spor çatısı altında futbolcu olmalarını isteyen  kulüp başkanı emektar spor adamı Haldun Bayrak, ailelere çağrıda bulunarak başlatmış oldukları bu projenin sonunun Milli takımlar olduğunu söyledi. 

 


YOLUN SONU MİLLİ TAKIMLARDIR

 

 

 

Muş'ta her yıl deplasmanlı ligler olmak üzere sayısız resmi müsabakaya çıktıklarını belirterek, oynanan müsabakalarda Milli takımlar sorumlularının da çoğu zaman maçları izlediklerini  söyleyen kulüp başkanı Haldun Bayrak, “Bizim Yağmur spor kulübü olarak amaçlarımızın başında kız futbolcularımızın Milli takımlarda yer almalarını sağlamaktır. Bazı yetenekli futbolcularımız Milli takımlar yetkilileri tarafından izlenmektedir. Bizim çocuğumuzun dahi o kapıya varması bizi son dedece mutlu edecek ve buda geride kalan kızlarımız için örnek teşkil edecektir. Muş'ta yaz dönemi kayıtlarımız başlamıştır. Tüm velilerimize çağrıda bulunuyoruz. Buyursunlar, izlesinler bizi görsünler karar versinler ve futbol oynama heveslisi kızlarımızı bizimle buluştursunlar. “şeklinde konuştu.

 

 

 

SEVDA BALKAYA
 


03.07.2024 12:27