Muşlu iş insanlarından Başkan Altın’a ziyaret

İMSİYAD ve Özçelik İnşaat Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çelik, Eskişehir Bulanıklılar Derneği Başkanı Nesrullah Sir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Sir, Ayetullah Sir, Emrullah Sir Belediye Başkanı Cengiz Altın’ı makamında ziyaret ettiler.

 

ALPARSLAN DİYARI-Muşlu iş insanlarının ziyaretlerinin önemine değinen Başkan Altın Muşlu iş insanlarının Malazgirt ilçesini geleceğe taşımak için birlik beraberlik içinde çalışılması gerektiği belirtti.

 

Belediye Başkanı Cengiz Altın, "İstanbul’da ikamet eden Muşlu Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği Üyesi Orhan Çelik kardeşimizin beraberinde Eskişehir Bulanıklılar Derneği Başkanı Nesrullah Sir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Sir, Ayetullah Sir, Emrullah Sir ile birlikte ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yıllardır özlem duyduğumuz dernekler ve sivil toplum kuruluşları bunlar. İlçemiz tarihi bir ilçedir. Siz değerli iş adamlarından tek beklentimiz gelip tarihi ilçemizde iş yerleri açmasıdır. Bizler belediye olarak siz değerli iş adamlarına her türlü desteği vermeye hazırız." diye konuştu.

 

İstanbul Muşlu Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği Üyesi (İMSİYAD) ve Özçelik İnşaat Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çelik ise, Belediye Başkanı Cengiz Altın’a gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

 

 

Çelik, “Malazgirt Belediye Başkanımız Cengiz Altın’ı makamında ziyaret etmek istedik. Muşlu iş insanlarıı olarak ilçemize neler yapabiliriz, nasıl iş imkânları oluşturabiliriz istişaresini yaptık. Başkanımızın Malazgirt’in geleceği için çok güzel plan ve projeleri var. Bizlerde iş adamları olarak üzerimize düşen tüm görevleri yapmaya hazırız. Başkanımıza canı gönülden başarılar diliyorum” dedi.

 

 

HABER:İLHAN GÜVENİR


16.11.2023 11:28