Muşlu Girişimci Yasin Çiftçi'den tantuni yatırımı: Akdeniz tantuni açıldı

Muşlu girişimci Yasin Çiftçi, 2006 yılından bu yana sürdürdüğü tantuni işine yeni bir adım daha ekleyerek 7 personeliyle İstasyon caddesinde "Akdeniz Tantuni" adlı yeni işletmesini açtı.

ALPARSLAN DİYARI - Açılış töreni, iş dünyasından önemli isimler ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

 

Muş’un yerel işletmecilik sahasında önemli bir başarıya imza atan Yasin Çiftçi, 2006 yılından bu yana tantuni sektöründe edindiği tecrübeyi yeni işletmesi "Akdeniz Tantuni" ile taçlandırdı. Girişimci ruhuyla tanınan Çiftçi, açılışta yaptığı konuşmada, işletmesinin Muş halkına kaliteli hizmet sunmayı amaçladığını ve bölge ekonomisine katkı sağlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Açılışa Yoğun Katılım Muş Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Erdal Koç, Muş Gazeteciler Birliği Başkanı Tuncay Çanga ve Muş Sanayi ve Ticaret Odası Meclis üyeleri de açılışta hazır bulundu. Yoğun ilgi gören açılışta, birçok vatandaş Yasin Çiftçi’yi tebrik ederken, Akdeniz Tantuni'nin kısa sürede şehirdeki lezzet duraklarından biri olacağına dair büyük bir beklenti oluştu.

 

Bölge Ekonomisine Katkı

Açılışta konuşan Muş Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Yasin Çiftçi’nin girişimciliğinin ilham verici olduğunu belirterek, "Bölgemizde böyle yatırımların artmasını temenni ediyoruz. Yerel girişimcilerin desteklenmesi, istihdamın artırılması ve şehir ekonomisinin canlanması açısından çok önemli" dedi.

 

7 Kişiye İstihdam Sağlıyor

 

Akdeniz Tantuni, şimdiden 7 personel ile hizmet vermeye başlamış durumda. Yasin Çiftçi, yeni istihdam olanakları yaratmak ve lezzetli tantunisiyle bölge halkına kaliteli hizmet sunmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Akdeniz Tantuni Muş’ta Fark Yaratacak

Tantuninin kendine has lezzeti ve sunumuyla Muş halkının beğenisini kazanmayı hedefleyen Yasin Çiftçi, işletmesinde Akdeniz’in taze ve kaliteli ürünlerini kullanarak müşterilere eşsiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Açılışta ikram edilen tantuniler, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

 

Muş’un Gelişimine Katkı Sağlıyor

Muş Gazeteciler Birliği Başkanı Tuncay Çanga ise açılışta yaptığı konuşmada, "Muşlu girişimcilerin bu tür yatırımlarla hem şehre yeni bir soluk kazandırmaları hem de iş imkanı sağlamaları çok değerli. Yasin Çiftçi’yi bu girişiminden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

 

Akdeniz Tantuni, Muş'ta tantuni severlerin yeni gözdesi olmaya aday.

 

HABER SAMİ DEMİR


21.09.2024 13:26