Muşlu aile Kayseri’de kaza yaptı: 4 Kişi hayatını kaybetti!

Kayseri’de meydana gelen trafik kazasında, bir cenazeye katılmak üzere yola çıkan araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. 

ALPARSLAN DİYARI- Olay, 17 Ağustos 2024 sabahı saat 03.30 sıralarında Kayseri-Malatya kara yolunda gerçekleşti.

 

 

REFÜJE ÇARPARAK TAKLA ATTI

 

Erzurum ve Muş’tan yola çıkarak, Konya’da vefat eden bir yakınlarının cenazesine gitmekte olan araç, Kayseri’ye doğru ilerlerken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. 35 BFA 638 plakalı otomobil, refüje çarptıktan sonra takla atarak durabildi. Kazada, araçta bulunan T.A., Z.B., F.B. ve H.A. isimli kişiler olay yerinde hayatını kaybetti.

 

 

2 YARALI TEDAVİ ALTINDA

 

Kazada ağır yaralanan sürücü S.D. ve Z.A. isimli bir çocuk, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ölen 4 kişinin cenazeleri ise yapılan incelemelerden sonra Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

 

 

Olay yerine gelen polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri, kazanın meydana geliş sebebini ve detaylarını araştırmaya devam ediyor. Bu acı olay, bir ailenin bir araya geldiği cenaze yolculuğunu büyük bir trajediye dönüştürdü.

 

 


HABER MERKEZİ
 


17.08.2024 13:03