Muş Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nden bağımlılıklarla mücadeleye ücretsiz destek

Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM), alkol, madde, kumar, tütün ve teknoloji bağımlılığı konusunda 12 yaş üzeri bireylere ücretsiz psikososyal destek hizmeti sunmaya devam ediyor.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Merkez, bağımlılıklarla mücadele kapsamında hastanelerde, cezaevlerinde ve denetimli serbestlik merkezlerinde düzenlediği eğitimlerle de önemli bir rol oynuyor.

 

Bağımlılıkla mücadelede hız kesmeden eğitimler düzenlediklerini belirten YEDAM yetkilileri, verdikleri bazı eğitimleri paylaşarak toplumda farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını vurguladı. Bu eğitimler, bağımlılıkla mücadelede hem bireylerin hem de ailelerin bilinçlenmesine katkı sağlıyor.

 

 

ÜCRETSİZ PSİKOSOSYAL DESTEK

 

Yeşilay Danışmanlık Merkezi, bağımlılıkla mücadelede bireyleri yalnız bırakmıyor. 12 yaş ve üzeri bağımlı bireyler için alkol, madde, tütün, kumar ve teknoloji bağımlılığı gibi konularda ücretsiz psikososyal destek hizmeti sunarak, hem bağımlılıkla mücadele sürecini kolaylaştırıyor hem de toplumsal sağlığa katkı sağlıyor.

 

Yeşilay’ın bu önemli hizmetlerinden faydalanmak isteyenler, Yeşilay Danışmanlık Merkezi ile iletişime geçerek destek alabilirler.

 

 

 

 

 

HABER MERKEZİ


23.10.2024 15:24