Muş VEDAŞ’tan Muhtarlar Günü ziyareti

VEDAŞ Muş İl Müdürlüğü, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Muş Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

 

ALPARSLAN DİYARI-Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), Muş Muhtarlar Derneği’ne yönelik anlamlı bir ziyarette bulunarak, muhtarların demokrasideki önemli rollerine dikkat çekti.

 

Ziyaret, Muş Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Süme ve merkez mahalle muhtarlarının ev sahipliğinde gerçekleşti. VEDAŞ Muş İl Müdürü Suat Coşar ve VEDAŞ yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen bu ziyaret, muhtarlık kurumuna verilen değeri bir kez daha gözler önüne serdi.

 

 

"MUHTARLARIMIZLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ"

 

Ziyaret sırasında konuşan VEDAŞ Muş İl Müdürü Suat Coşar, muhtarların demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, muhtarlarla kurdukları işbirliğinin önemini dile getirdi. Coşar, "Demokrasimizin ilk halkası olan kıymetli muhtarlarımızla iletişimimizi çok önemsiyoruz. Yatırım, bakım ve onarım çalışmalarımızı planlarken muhtarlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Bu ziyaret vesilesiyle 2024 yılına ait 9 aylık çalışmalarımızı muhtarlarımızla paylaştık" ifadelerini kullandı. Coşar, işbirliğinin tüketici memnuniyetine de katkı sağladığını belirterek, muhtarların gününü kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

"İLETİŞİMDEN MEMNUNUZ"

 

Muş Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Süme ise VEDAŞ ile yürüttükleri işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Süme, "Hizmetin mükemmelleşmesi için istişare kültürünün oluşması gerektiğine inanıyoruz. VEDAŞ, taleplerimize ve önerilerimize her zaman geri dönüş sağlıyor. Halkımıza en iyi hizmeti sunma amacıyla ortak paydada buluşabiliyoruz. Bu anlamlı ziyaret için İl Müdürümüz Suat Coşar ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Bu anlamlı ziyaret, VEDAŞ’ın bölge muhtarlarıyla olan güçlü iletişimini ve hizmet odaklı çalışmalarını bir kez daha ortaya koyarken, muhtarların önemine vurgu yapılarak kutlanan Muhtarlar Günü vesilesiyle topluma sunulan hizmetlerin kalitesine olan katkı vurgulandı.

 

HABER TUNCAY ÇANGA 


21.10.2024 09:22