Muş Vartolu İş İnsanı Öndeş’ten Örnek davranış, iki oteli depremzedelere tahsis etti 

Muş Vartolu İş İnsanı Öndeş’ten Örnek davranış, iki oteli depremzedelere tahsis etti 

Aslen Muş Vartolu olan İş İnsanı Hüseyin Öndeş’in kardeşi, kardeşinin eşi ve iki yeğeni Malatya’da yaşanan depremde hayatını kaybetmişti. 

Sabaha karşı Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından saat 13.24’te de Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde de 7.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan deprem sonucu Malatya’da da birçok binada yıkılmıştı. 

İş İnsanı,Muş İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öndeş’in annesi ve babası Malatya’daki evlerinin enkazından sağ kurtulurken, kardeşi Bülent Öndeş(43)kardeşinin eşi Gülten Öndeş(40) yeğenleri Gökhan Can Öndeş(16) ve Ela Öndeş(12) enkaz altında cansız bedenleri çıkmıştı. Aile fertlerinden dördünü toprağa veren Öndeş, tüm imkanlarını depremzedeler için seferber etti. 

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Öndeş,” Tüm Türkiye’mizin bağı sağ olsun. Yaşanan depremlerde yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Bende Malatya’da ailemden dört kişiyi kaybettim. Ben depremzedelerin neler yaşadığı bizzat kendi gözlerimle gördüm. O yüzden bende depremzedelerimiz için tüm imkanlarımı seferber ettim. Öndeş AŞ.ve HB Tekstil sahibi amcamın oğlu Serdar Beytaş ile birlikte bölgeye erzak, giyim malzemesi yolladık. Ayrıca İstanbul Şile Ağva’daki Riverpool telimiz ile Çanakkale Bozcada’daki Adadayız otellerimizi depremzedeler için hazırladık.Rabbim böyle bir acıyı kimseye vermesin. Tüm Türkiye’mizin başı sağolsun. Acımız büyük dedi. 

 


13.02.2023 13:11