Muş Valisi Gündüzöz'den Kurban Bayramı mesajı

Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Gündüzöz, mesajında, yeni umutlarla bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

 

Vali Gündüzöz yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

 

“Kıymetli Hemşehrilerim;

Bugün yeni umutlarla bir Bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, millet olarak birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği, sevginin, şefkatin, merhametin, dayanışmanın doruk noktasına çıktığı, manevi duyguların had safhaya ulaştığı, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unutup kucaklaştıkları müstesna günlerdir.

 

Bu kutlu zamanları fırsat bilerek, ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla hemhal olmalı, sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız. Gönül zenginliğimizi bereketlendiren, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren Bayramlarda yaşadığımız tüm bu güzelliklerin gündelik yaşamımızın birer parçası olmasını dilerim.

 

Ayrıca Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan başta emniyet kemeri kullanımı olmak üzere tüm trafik kurallarına titizlikte riayet etmelerini istiyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere Muşlu hemşerilerimin, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını yürekten tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum.

 

Sevgi ve saygılarımla,  İyi bayramlar.”


25.06.2023 15:37