Muş Valisi çocuklarla bayramlaştı: Çocukların başını okşadı

Kurban Bayramı dolayısıyla Muş Valisi Avni Çakır, eşi Bahar Çakır ile birlikte Muş Lalesi Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

ALPARSLAN DİYARI- Vali Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır Hanımefendi, çocuklarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

 

BAYRAM COŞKUSU ÇOCUKLARLA PAYLAŞILDI

 

Çocukların bayram sevincine ortak olan Vali Çakır, onların yüzlerindeki tebessümü görmekten büyük mutluluk duydu. Çakır çifti, çocuklara bayram harçlığı dağıtarak bayramın manevi coşkusunu ve mutluluğunu paylaştılar.

 

 

SICAK VE SAMİMİ ANLAR

 

Vali Avni Çakır ve Bahar Çakır Hanımefendi, çocuklarla yakından ilgilendi, onların istek ve taleplerini dinledi. Çocukların gözlerindeki ışıltı ve mutluluk, bayramın gerçek anlamını bir kez daha hatırlattı. Vali Çakır, yetimlerin başını okşayarak onlara sevgi ve şefkat gösterdi. Bu anlamlı ziyaret, çocuklar için unutulmaz bir anı olarak hafızalarında yer etti.

 

 

TOPLUMSAL DAYANIŞMA VE SEVGİ

 

Vali Çakır ve eşi Bahar Çakır, ziyaret sırasında çocuklarla çeşitli oyunlar oynayarak onların keyifli vakit geçirmesini sağladı.

 

 

UNUTULMAZ BİR BAYRAM

 

Muş Lalesi Çocuk Evleri Sitesi'nde gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret, çocuklar için unutulmaz bir bayram anısı oldu. Vali Çakır ve eşinin sıcak ve samimi ilgisi, çocukların bayram sevincini katladı. Çocuklar, Vali Çakır ve Bahar Çakır Hanımefendi'ye teşekkür ederek, bayramlarını neşe içinde geçirdiklerini dile getirdiler.

 

Bu özel buluşma, toplumsal dayanışmanın, sevgi ve kardeşliğin en güzel örneklerinden biri olarak hafızalarda yer etti. Vali Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır'ın çocuklara gösterdiği ilgi ve sevgi, bayramın anlam ve önemini bir kez daha ortaya koydu.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

 


18.06.2024 08:33