Muş Valisi Çakır hayırsever Muşlu iş insanlarını ziyaret etti

Muş Valisi, ildeki hayırsever iş insanlarını ziyaret ederek, onların topluma katkılarını ve desteklerini yerinde inceledi.

ALPARSLAN DİYARI- Ziyaret sırasında, Muş Valisi Avni Çakır, Muş Vakfı üyeleri iş insanlarının gerçekleştirdiği projeleri ve hayır işlerini takdirle karşıladığını belirtti.

 

Muş Valisi Çakır, ziyaretlerinde Muş Vakfı üyeleri iş insanlarının yaptığı bağışlar ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi aldı. Ayrıca, bu tür hayır işlerinin toplumun gelişimine olan olumlu etkilerini vurguladı. İş insanlarıyla yapılan görüşmelerde, gelecekte yapılabilecek projeler ve iş birlikleri üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

Muş Valisi Çakır, bu ziyaretlerin, toplumun her kesiminde hayırseverlik bilincinin artırılmasına ve sosyal dayanışmanın güçlendirilmesine katkı sağlayacağını ifade etti. İş insanlarına gösterdikleri duyarlılık ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Muş Vakfı üyeleri hayırsever iş insanları da, Muş Valisi Avni Çakır’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini ve Muş'un gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirttiler.

 

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 


05.06.2024 08:41