Muş Valisi Çakır’dan yeni yıl mesajı: Bu topraklarda büyük gururla taşıdığımız değerlere değer katacağız

Muş Valisi Avni Çakır, yayımladığı yeni yıl mesajında, “1071 Malazgirt Meydan Muharebesi'nin zaferiyle milletimizin tarihinde derin izler bırakan bu topraklarda, büyük bir gururla taşıdığımız değerlere değer katacağız” dedi.

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır, Yeni yıl dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Vali Çakır, “1071 Malazgirt Meydan Muharebesi'nin zaferiyle milletimizin tarihinde derin izler bırakan bu topraklarda, büyük bir gururla taşıdığımız değerlere değer katmak adına planlanan birçok projeyi hizmete sunmak üzere yeni bir yılın sayfasını açmaktayız” ifade etti.  

 

 

 

Geçmişin tecrübelerinden güç alarak, birlik ve beraberlik içinde daha aydınlık yarınlara doğru yürüdüğümüz bugünlerde, yeni bir umut ve heyecanla 2024 yılını karşılamaktayız diyen Vali Avni Çakır, yayınladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

 

 

“İçinde bulunduğumuz coğrafyanın tarih boyunca birçok sınavla karşılaştığı gibi, biz de geçmişte olduğu gibi bugün de birlik ve dirayetle ayakta duruyoruz. Millet olarak sahip olduğumuz güç, birlikte aşılamayacak zorluk olmadığının en büyük göstergesidir.

 

 

Yeni yılda, kalkınma ve teknoloji alanındaki ilerlemelerle aydınlık bir geleceği hep birlikte inşa etme fırsatına sahibiz. Bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda daha büyük başarılara imza atabilir, ortak hedeflere kenetlenerek Türkiye'nin gücünü her alanda daha da artırabiliriz.

 

 

Bu vesile ile 2024 yılının ilimize, ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, tüm halkımızın ve her kademedeki çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutlar, aileleri ile sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yaşam dilerim.”

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 


31.12.2023 12:52