Muş Valisi Çakır’dan ESOB'a Ziyaret

Muş Valisi Avni Çakır, Muş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (MESOB) ziyaret ederek, ESOB Başkanı Orhan Demirtürkoğlu ve Oda Başkanları ile bir araya geldi.

ALPARSLAN DİYARI- Vali Avni Çakır’ı Muş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Orhan Demirtürkoğlu ve Muş Şoförler ve Otomobilciler odası Başkan vekili Naim Asan ve oda çalışanları tarafından karşılandı. 

 

 

 


Vali Çakır, ESOB Başkanı Orhan Demirtürkoğlu ve Oda Başkanlarının sorun ve taleplere ilişkin dilek ve temennilerini dinledi. Vali Çakır, Demirtürkoğlu ve oda başkanları bir süre sohbet ettiler.

 

 

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Muş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Orhan Demirtürkoğlu, Vali Avni Çakır’a Ziyaretinden ötürü teşekkür ederek ziyaret anısına hediye takdiminde bulundu.

 

 

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Orhan Demirtürkoğlu, “Muş Valimiz Sayın Avni Çakır’ın odamızı ziyareti bizleri son derece onurlandırmıştır. Kendisine oda ve Kooperatif olarak ilimizde yaptığımız çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler verdik. Kendisi ilimizdeki görevine yeni başlamış olasına rağmen halk tarafından çok çabuk benimsendi ve sevilmeye başlandı. Sayın valimize ilimizdeki görevinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

 

 

 

 

 

 


14.12.2023 15:33