Muş Valisi Avni Çakır VKS toplantısına katıldı

Muş Valisi Avni Çakır, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında, video konferans sistemi yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıya katıldı. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında, video konferans sistemi (VKS) yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

 

 

 

Bakan Yerlikaya, 81 ilin Valisi ve güvenlik bürokrasisi ile toplantı gerçekleştirdi. Bakan Yerlikaya, Bakan Yardımcıları, 81 ilin Valileri, Emniyet Genel Müdürü, Jandarma Genel Komutanı ve Sahil Güvenlik Komutanıyla birlikte Video Konferans yoluyla; başta terör olmak üzere uyuşturucu, organize suç örgütleri ve düzensiz göç konularını içeren toplantı gerçekleştirdi. 

 

 

 

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, toplantıyı sosyal medya hesabı X’te yaptığı paylaşımda duyurdu. 

 


Bakan Yerlikaya’nın paylaşımında şu ifadelere yer verildi: “Bakan Yardımcılarımız, Jandarma Genel Komutanımız, Emniyet Genel Müdürümüz, Sahil Güvenlik Komutanımız ile 81 ilimizin valisi, il emniyet müdürleri, il jandarma ve sahil güvenlik komutanlarıyla, terör, organize suç örgütleri uyuşturucu, asayiş, düzensiz göç ve siber suçlarla mücadele ana gündem maddelerini içeren video konferans toplantımızı gerçekleştirdik. 
Terör ve işbirlikçileriyle, zehir tacirleriyle, göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle, organize suç örgütleri ve çetelerle mücadelemiz kararlılıkla sürecek.” 

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

 

 

 

 

 


14.12.2023 09:57